Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Video - Secretul din spatele creaturii care a înnebunit internetul. Este iubită, la propriu, de Dwayne Johnson și idolatrizată de Jennifer Lopez. Ce secret ascunde Baby Yoda

Micuțul personaj animat cu ochi uriaşi, dezvăluit în urmă cu trei săptămâni în premiera serialului "The Mandalorian", produs de Disney, a cucerit deja milioane de inimi. Acesta are doar câţiva centimetri înălţime și comunică prin sunete înalte şi gesturi răutăcioase, dar a reușit să cucerească inimile celor mai mari staruri

Secretul din spatele creaturii care a înnebunit internetul. Este idolatrizată de Jennifer Lopez și iubită, la propriu, de Dwayne Johnson.

Baby Yoda a devenit viral pe internet în foarte scurt timp după ce a apărut ca personaj al noului serial "The Mandalorian", din franciza "Star Wars", informează Esquire.

Starul de acţiune Dwayne "The Rock" Johnson, care are 160 de milioane de admiratori în social media, a publicat o imagine în care îl leagănă pe Baby Yoda, iar Jennifer Lopez a lăudat personajul pe covorul roşu.

Numeroase scenarii, clipuri video scurte şi alte cugetări ale creaturii minuscule au devenit virale.

Nu se cunosc foarte multe detalii despre Baby Yoda, care, deşi are 50 de ani, este numit în serial "Copilul". Porecla Baby Yoda a apărut în online pentru că acesta seamănă izbitor cu Yoda din franciza originală "Star Wars". Acţiunea serialului "The Mandalorian" are loc însă după cea din filme, deci acesta pare a fi un personaj nou.

Un cont de pe platforma de micro-blogging Twitter care îl parodiază, @BabyYodaBaby, a adunat peste 120.000 de fani şi este plin de citate inventate de internauţi.

Ştirile în care este menţionat Baby Yoda au avut 2,28 de milioane de interacţiuni doar pe Facebook şi Twitter în primele două săptămâni de la debutul serialului, potrivit datelor furnizate de NewsWhip, citate de site-ul Axios.