Antena Căutare

VIDEO. Toată lumea se întreabă ce s-a prăbuşit în Antarctica! Obiectul MISTERIOS descoperit prin Google Earth: "Sunt extratereştri"

Imaginile cu un obiect care se prăbuşeşte în Antarctica fac înconjurul lumii iar totul se datorează unui utilizator de Google Earth!

Imaginile cu un obiect care se prăbuşeşte în Antarctica fac înconjurul lumii iar totul se datorează unui utilizator de Google Earth!

Un internaut a descoperit în Antarctica un obiect misterios şi urma lăsată de acesta prin zăpadă, iar imaginea, publicată pe o reţea de socializare, s-a viralizat. Aşa cum era de aşteptat s-au găsit imediat multe persoane care să susţină că este vorba despre o navă extraterestră care s-a prăbuşit sau a aterizat de urgenţă pe South Georgia Island.

Ştirea a fost preluată şi de popularul canal SecureTeam10 de pe YouTube, care vorbeste despre obiectul misterios ca având formă de ţigară şi dimensiuni mari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit unor cercetători, o navă cu formă de ţigară sau de ac este cea mai potrivită pentru călătoriile interstelare, deoarece sunt reduse posibilele daune care pot fi provocate de praful şi gazul cosmice şi fricţiunea.

Alţii susţin, însă, că este doar un obiect de pe Terra care s-a rostogolit de pe un munte.

Un preot vorbește despre copiii concepuți în post: e sau nu un păcat să concepi un bebeluș în această perioadă?... Locul de pe Pământ, aproape identic cu planeta Marte. Dovada că există viață pe Planeta Roșie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x