Antena Căutare

VIDEO! Unui chinez i-a crescut un nas in frunte

Medicii chirurgi de la un spital din China i-au „crescut” un nas nou, pe frunte, unui barbat implicat intr-un accident rutier grav. Chinezul ignorase ranile suferite la nivelul nasului, asa ca acesta nu a mai functionat normal.

Dupa accidentul de masina, tanarul Xiaolian a suferit o infectie grava la nivelul nasului. Cartilagiul a fost pur si simplu corodat din cauza infectiei, iar medicii nu au mai putut face nimic sa-l salveze.

Astfel, doctorii au recurs la o metoda inedita si i-au „crescut” un nas nou, pe frunte. Au preluat tesut cartilaginos de la nivelul coastelor, pe care l-au plasat sub o grefa de piele modelata in forma unui nas normal, informeaza Time.

Tesutul s-a dezvoltat complet, asa ca tanarul de 22 de ani urmeaza sa fie supus transplantului si sa-si recapete aspectul obisnuit.

Foto: Daily Mail/YouTube

TomTato, planta care face rosii si cartofi pe acelasi vrej, a fost scoasa la vanzare in Marea Britanie!... Galerie FOTO! Picioare lungi, flexibilitate si acrobatii de exceptie: Ati mai intalnit majorete la varsta a treia?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x