Antena Căutare

Galerie FOTO! Picioare lungi, flexibilitate si acrobatii de exceptie: Ati mai intalnit majorete la varsta a treia?

Au trecut de 60 de ani, insa tineretea din suflet nu le-o poate lua nimeni. Si-au inceput carierele prin 1979, iar de atunci pasiunea pentru sport si pentru dans le-a facut sa devina cele mai apreciate majorete din SUA.

Bunicutele majorete din Sun City, Arizona au o flexibilitate incredibila si reusesc sa faca aceleasi acrobatii ca in tinerete. Desigur, in spatele reusitei si a performantelor stau ani intregi de munca si antrenamente, insa doamnele au o mare mandrie: aceea ca prin dans pot atinge apogeul tineretii.

"Stand in preajma acestor doamne incredibile, ajung sa ma intreb cum se desfasoara procesul de imbatranire a americanilor. Este incredibil cum au reusit aceste bunicute sa se mentina tinere", spune fotograful care ar fi surprins imaginile, citat de ziarulring.ro.

Una peste alta, sa numeri mai bine de 60 de primaveri si sa ridici in picioare o sala sau un stadion, e un lucru cu adevarat maret.

VIDEO! Unui chinez i-a crescut un nas in frunte... Se intampla in Tara Lalelelor: scolile au renuntat la carti si caiete. La moda sunt TABLETELE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x