Antena Căutare

Video VIRAL. Cum sunt şterse două secole de pe un tablou vechi de 400 de ani

Un istoric și comerciant de artă a publicat pe contul său de Twitter un clip în care arată cum șterge straturile de lac date în urmă cu două secole în urmă, dezvăluind adevăratele culori ale portretului.

Un istoric și comerciant de artă a publicat pe contul său de Twitter un clip în care arată cum șterge straturile de lac date în urmă cu două secole în urmă, dezvăluind adevăratele culori ale portretului.

Despre "Femeia în roşu", aşa cum a fost numit portretul, se ştiu foarte puţine: a trăit în Anglia în timpul domniei regelui James I şi avea 36 de ani atunci când a fost pictat tabloul.

Îngălbenit din cauza straturilor de vernis date pentru a-l proteja, tabloul a revenit la viaţă după 200 de ani: culorile sunt mai vii şi i-a fost redată strălucirea de altădată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Picturile în ulei sunt vernisate pentru a le proteja de influența factorilor externi precum lumina puternică sau umiditatea.

Opera de artă face parte dintr-o colecţie privată din Marea Britanie.

SURSA FOTO: BOREDPANDA.COM

Avea o viață perfectă până când s-a aruncat de la etajul 8 cu bebelușul în brațe. Voia să îi curme suferința. Miraculos,... Un bebeluş de jucărie îi îngrozeşte pe americani! Cum arată păpușa care a băgat groaza chiar și în polițiști!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x