Antena Căutare

Avea o viață perfectă până când s-a aruncat de la etajul 8 cu bebelușul în brațe. Voia să îi curme suferința. Miraculos, acesta a scăpat

Mamele sunt cunocute pentru instinctul lor protector, iar unele duc acest sentiment la extreme. O femeie de 44 de ani s-a aruncat de la etajul 8 în timp ce își ținea bebelușul în brațe pentru a-i curma suferința.

Mamele sunt cunoscute pentru instinctul lor protector, iar unele duc acest sentiment la extreme. O femeie de 44 de ani s-a aruncat de la etajul 8 în timp ce își ținea bebelușul în brațe, pentru a-i curma suferința.

Cindy era descrisă de apropiați ca fiind prietenoasă și mereu binedispusă. Avea o carieră de invidiat și un job bine plătit. Cei din jur o vedeau devotată familiei.

Vestea sinuciderii sale a picat ca un trăsnet și a șocat pe toată lumea, mai ales că a oferit explicații pentru gestul său în biletul de adio de 13 pagini. Acolo, ea se descrie ca o mamă oribilă care trebuie să plătească pentru acțiunile ei cu propria-i viață.

Cindy avea o viață perfectă. Mereu cu zâmbetul pe buze, absolventă a unei universități de renume, cu o căsnicie frumoasă și mama a doi copii. Îl născuse de curând pe cel de-al doilea.

În ziua fatidică, un vecin auzise cum femeia se certa cu soțul ei. Acesta era foarte nervos și a întrebat-o de mai multe ori de ce nu a răspuns la telefon. Camerele de luat vederi din blocul în care ei locuiau l-au surprins cum el a părăsit apartamentul. Trei ore mai târziu, Cindy s-a aruncat de la etaj.

În mod miraculos, bebelușul a scăpat. În timpul căderii micuțul a plonjat din brațele mamei și s-a ales cu câteva zgârieturi.

În biletul imens de adio, femeia menționa că nu era deloc fericită și că suferea de depresie care s-a declanșat după naștere. Se simțea vinovată pentru două căzături ale bebelușului său. Keston se lovise la cap în urmă cu câteva zile. Nu fusese ceva grav, însă medicii îl țineau sub supraveghere. Cindy era convinsă că situația era mai gravă și nu își dorea ca cel mic să sufere mai târziu. Ea considera că îi va curma durerea prin căderea în gol.

Copilul a scăpat și accidentului și loviturilor de la cap provocate de neglijența mamei.

Credit foto, text: trendingposts

Zodiile care vor spune "DA!" în 2018. Află dacă te numeri printre cei care se căsătoresc anul viitor!... Video VIRAL. Cum sunt şterse două secole de pe un tablou vechi de 400 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x