Antena Căutare

"Voi rămâne văduv la 30 de ani". Un bărbat a aflat că iubita sa va muri, chiar înainte de prima lor întâlnire

Un bărbat a trăit una dintre cele mai dureroase experienţe, aflând că, în curând, va deveni vadauv, după ce s-a îndrăgostit de o tânără bolnavă de cancer.

Un bărbat a trăit una dintre cele mai dureroase experienţe, aflând că, în curând, va deveni vadauv, după ce s-a îndrăgostit de o tânără bolnavă de cancer.

Când Andy Bell, în vârstă de 26 de ani a făcut schimb de jurăminte cu soţia sa Anna Swabey, în ziua nunţii, ştia că promisiunea de a-i fi alături până când moartea îi va despărţi avea să se transforme în realitate.

O realitatea pe care nu şi-ar fi dorit să o guste.. Peste doi ani urma să rămână singur, fără dragostea vieţii lui.

Bărbatul, un inginer din Newton Aycliffe, Durham, a cerut-o în căsătorie pe Anna, în decembrie 2015, conştient fiind de faptul că mariajul lor va avea un sfârşit tragic. Chiar şi aşa, a fost hotărât şi şi-a dorit din tot sufletul că tânăra să îi devină soţie.

Aflată în faza terminală, cu o tumoră pe creier, Anna se lupta din răsputeri să rămână pozitivă şi nu să îşi irosească timpul pe care îl mai are de trăit plin ade furie şi resentimente. Acest lucru l-a inspirat pe Andy, chiar dacă, recunoaşte acesta, mai au momente în care clachează.

Ce face această poveste şi mai emoţionantă şi greu de uitat este faptul Andy a ştiut din prim clipă că iubita sa este grav bolnavă, în faza terminală.

"Ne-am cunoscut pe Tinder, în Februarie 2015 şi, după o săptămână de mesaje, i-am sugerat să ne vedem la un suc. Frumuseţea ei era evidentă din pozele de pe profil, iar mesajele pe care mi le trimitea foarte amuzante. De abia aşteptat să o cunosc în realitate", a declarat Andy, potrivit dailymail.co.uk.

"Atunci, ea mi-a dat vestea bombă. Cu o lună înainte de discuţiile noastre, tocmai descoperise că are o tumoră pe creier. Mi-a spus că va înţelege dacă nu doresc să ne mai vedem, întrucât mai avea doar trei ani de trăit", a mai povestit acesta.

În timp ce unii ar fi renunţat imediat la ideea de a ieşi la întâlnire cu o fată aproape muribundă, de teama durerii şi a dificultăţii pe care ar fi implicat-o o astfel de relaţie, Andy a insistat să o cunoască pe Anna.

"Am rămas şocat când am citit mesajul eu. Cine s-ar fi aştepta să primească un astfel de mesaj de la o fată de 24 de ani? Nu îmi venea să cred că un lucru îngrozitor că acesta i se putea întâmpla unei feţe atât de tinere", spune Andy.

În decembrie, anul trecut, Andy a cerut în căsătorie pe Anna, oferindu-i un inel cu diamant, cerându-i permisiunea tatălui său, prima dată.
Cei doi plănuiesc să se căsătorească în luna Septembrie, în faţa a 160 de persoane.

Un tată a înmormântat peste 10.000 de copii în 15 ani și a salvat alți 100. Pentru că nu le reținea numele, i-a botezat ... Descoperire arheologică pe malul Prutului: a fost găsit un templu uriaș, vechi de 7.000 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x