Antena Căutare

Voia să facă o baie spumoasă când a observat că din robinet atârnă niște fire negre. Descoperirea a băgat-o în sperieți

După o zi lungă de muncă, nu este nimic mai relaxant decât să faci o baie fierbinte și spumoasă. Așa a gândit și Lucy, dar planurile ei au fost stricate de o insectă de dimensiuni mari, care era ascunsă în buza robinetului.

colaj de imagini cu un pajanjen Galerie
După o zi lungă de muncă, nu este nimic mai relaxant decât să faci o baie fierbinte și spumoasă. Așa a gândit și Lucy, dar planurile ei au fost stricate de o insectă de dimensiuni mari | Captura TikTok

Femeia a povestit totul pe Tiktok, acolo unde a urcat un videoclip care o arată în timp ce investighează robinetul, după ce a observat că din el ies niște fire negre.

Doar că nu era vorba doar despre câteva fire închise la culoare, ci în interiorul țevii era ascuns un păianjen uriaș. Descoperirea a speriat-o serios pe Lucy, care s-a văzut nevoită să renunțe la răsfăț.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră, ca să strice nunta nurorii sale. Invitații au rămas fără cuvinte când au auzit vestea

”Așa că am văzut aceste lucruri ieșind din robinetul de la baie”, spune Lucy în timp ce manevrează camera spre dispozitivul din perete pentru a putea imortaliza păianjenul atârnat chiar pe marginea robinetului.

”O, Doamne”, se aude ea înainte de a deschide robinetul și jetul puternic să facă insecta să se miște.

Cum au reacționat internauții când au văzut păianjenul din robinet

Pe măsura ce apa a început să curgă, uriașul păianjen și-a părăsit ”adăpostul”, îngrozindu-i pe cei care urmăreau fascinați clipul pe platforma TiTok.

Cum era de așteptat, filmulețul a adunat mii de comentarii și a ajuns viral. ”Aș fi murit”, a scris cineva, în timp ce un alt utilizator a notat: ”Inima mea s-ar opri”.

Citește și: O tânără a ajuns la 28 de kilograme și medicii i-au zis că nu mai are mult de trăit. Cum arată azi Jennifer Pietsch

Alții au glumit și au scris că se așteptau ca insecta să sară pe cameră, în vreme ce alții au refuzat să se uite până la final la videoclipul postat de Lucy.

”Așteptam saltul lui, nici nu mă mai puteam uita”, a comentat cineva. ”Eu, întins în baie, ridicându-mi degetul până la robinet... nu o să mai fac asta niciodată”, a notat un alt utilizator.

Alții au rămas atât de uimiți de prezența păianjenului încât s-au grăbit să spună că nici nu mai au curaj să intre în baie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Svetlana Alexeeva și-a depășit limitele atunci când nimeni nu mai credea în ea. A ajuns model deși a trăit o experiență ... Andrea Meza este câștigătoarea Miss Univers 2021. Cum a impresionat bruneta la proba costumului de baie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x