Antena Căutare

Ce a putut să facă o soacră, ca să strice nunta nurorii sale. Invitații au rămas fără cuvinte când au auzit vestea

O mireasă a simțit că nunta sa este distrusă atunci când a văzut ce gest complet neașteptat a făcut soacra sa, chiar în ziua cea mare, de față cu toți invitații. Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

imagine cu mirele, mireasa si soacra (pe fundal) Galerie
O mireasă s-a ales cu nunta stricată, din cauza soacrei sale | Antena 1

Se spune că cea mai fericită zi din viața unei femei este atunci când aceasta ajunge în fața altarului pentru a-și exprima jurămintele de iubire, împreună cu bărbatul alături de care a ales să își întemeieze o familie.

Totuși, există uneori persoane care nu se pot abține să nu facă tot ce le stă în putință pentru a atrage toată atenția asupra lor. Este fix ceea ce a pățit o femeie, care nu a dorit să își dezvăluie identitatea. În cazul său, persoana care a stricat nunta a fost chiar soacra ei.

Ce gest neașteptat a făcut o soacră ca să strice nunta miresei

Proaspăta mireasa a povestit pe un celebru site numit Reddit întâmplarea prin care a trecut și mii de persoane din întreaga lume au reacționat imediat, criticând gestul de neconceput făcut de mama mirelui.

Ca orice altă tânără care își dorește ca nunta ei să meargă ca la carte, aceasta a făcut eforturi mari pentru ca rochia, petrecerea, atmosfera și orice alt detaliu să fie precum și-a imaginat, încă de când era mică.

Citește și: Ce a îndrăznit să facă o cumnată, ca să strice nunta unei tinere! Puțini ar recurge la acest gest

Apoi, pandemia de coronavirus a făcut-o să-și schimbe planurile și astfel a ajuns să fie nevoită să aleagă o ceremonie restrânsă, doar cu rude și prieteni extrem de apropiați. Ca să facă totuși evenimentul cât se poate de special, mireasa a decis să profite de ocazie ca să îi anunțe pe toți faptul că este însărcinată. Mama soacră, în schimb a avut cu totul și cu totul alte planuri, spre marea surpriză a tuturor.

imagine cu mirele si mireasa (in fata) si soacra (pe fundal)

O mireasă a trecut prin momente greu de imaginat din cauza soacrei sale

„M-am căsătorit cu iubirea vieții mele, ne-am iubit încă de când eram mici. Nici măcar pandemia de coronavirus nu ne-a împiedicat să facem marele pas. Nu am vrut să anulăm evenimentul, așa că am ales să facem ceva mai restrâns, dar am dorit ca rudele noastre să țină un discurs, dacă își doresc asta, pentru ca totul să fie cât mai special. Cu o zi înainte, soacra m-a întrebat dacă poate lua cuvântul la petrecere și m-am bucurat. Mi-a cerut să fie chiar înainte de masă și imediat după discursul fiului său, mirele. În mod stupid am crezut că vrea săn spună ceva despre căsnicie și familie. Mare greșeală, fiindcă a anunțat că este însărcinată! Toată lumea a amuțit și m-am simțit oribil, fiindcă și eu eram însărcinată și păstrasem vestea fix pentru nunta mea. Apoi, familia s-a divizat în două tabere și mă întreb dacă eu am reacționat exagerat și mi-am stricat singură nunta, așa cum mi s-a reproșat de unele rude, prin felul meu egoist de-a mă gândi doar la mine”, a fost dezvăluirea făcută de tânăra, potrivit celor de la Mirror.co.uk.

Așa cum era de așteptat, numeroase persoane au reacționat atunci când au aflat despre această întâmplare și au dat miresei tot felul de sfaturi. Unii i-au zis că a are dreptate, în timp ce alții i-au reproșat faptul că nu ar fi trebuit să se supere.

O tânără a ajuns la 28 de kilograme și medicii i-au zis că nu mai are mult de trăit. Cum arată azi Jennifer Pietsch... O femeie a descoperit că iubitul o înșală, așa că s-a „răzbunat” în cel mai neobișnuit mod posibil. Ce mesaj i-a dat ama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x