Căutare Live

Vrei să-ți faci o cheie de rezervă sau pur și simplu să deschizi cutia cu secrete a cuiva? Nimic mai simplu! (VIDEO)

Vrei să ai o cheie de rezervă sau pur și simplu te roade curiozitatea și vrei să deschizi o cutie închisă cu lacăt? Nimic mai simplu!

Vrei să ai o cheie de rezervă sau pur și simplu te roade curiozitatea și vrei să deschizi o cutie închisă cu lacăt? Nimic mai simplu!

DaveHax a postat recent pe Youtube un clip video în care arată cât de simplu este să îți faci singur, acasă, o cheie de rezervă.

Sau poate doar vrei deschizi „cutia cu secrete” a cuiva din casă și nu ai cheia. Nimic mai simplu.

Cel mai simplu truc pentru albirea dinților! Vei avea o dantură de invidiat, cu ajutorul a două ingrediente pe care le ai în casă

Profită puțin de neatenția persoanei respective.

Cu puțină răbdare vei obține o cheie de rezervă

Dă foc cheii, folosește niște bandă adezivă ca să obții forma. Lipește bucata de scotch pe un capac de conservă. Apoi taie după model.

Și gata! Acum ai o copie de rezervă (sau acces la obiectele închise cu lacăt).

O fetiță de patru ani este protagonista celui mai vizionat videoclip pe YouTube din 2015... Facebook îşi lansează o nouă versiune! Anunţ important pentru milioane de utilizatori...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri