Căutare Live

Ziua Femeii 2020. Ce să nu faci de 8 Martie, de Ziua Internațională a Femeii

Ziua Femeii este sărbătorită în toată lumea în data de 8 martie, iar în unele țări este chiar declarată prin lege zi liberă.

Ziua Internațională a Femeii, 2020.

Pixabay

De Ziua Femeii este bine să porți mărțișorul, căci vei avea parte de noroc întregul an. Cel puțin așa spune tradiția pentru această zi specială, Ziua Femeii.

Ziua Femeii 2020 are ca simbol laleaua

Fiind asociată cu primăvara, ziua de 8 Martie, Ziua Femeii, este legată simbolic de flori. Mai exact, „mascota” internațională a sărbătorii este laleaua. Această floare reprezintă primăvara și gingășia, deci trebuie oferită femeilor de ziua lor.

Ziua Femeii 2020. Florile nu sunt singurul lucru pe care bărbații îl dăruiesc femeilor de Ziua Internațională a Femeii. De la produse cosmetice până la bijuterii și dulciuri, orice cadou e binevenit atâta vreme cât femeia este în centrul atenției.

Citește și: Mesaje de Ziua Femeii 2020. Cele mai frumoase mesaje pentru mama, de 8 Martie

Ziua Femeii 2020: mărțișorul nu trebuie dat jos

Dacă încă mai porți mărțișorul primit de 1 Martie, continuă s-o faci! Se spune că fetele care poartă mărțișorul în perioada 1-9 martie vor avea noroc tot anul.

Astfel, de Ziua Femeii nu trebuie să îți dai jos mărțișorul primit pe 1 Martie.

Citește și: Ziua Femeii 2020. De ce sărbătorim Ziua Internațională a Femeii pe 8 Martie

Era umilit la școală pentru că pasiunea lui este cititul cărților. Puștiul de 13 ani a dat lovitura cu povestea sa: are ... Ziua Femeii 2020. De ce sărbătorim Ziua Internațională a Femeii pe 8 Martie...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x