Antena Căutare

Zodiile care vor PLÂNGE în perioada imediat următoare. Un necaz nu vine niciodată singur! Află care sunt și ia-ți măsuri de precauție

Toate semnele zodiacale vor trece prin momente de cumpănă, însă totul ţine însă de felul în care vor acţiona! Iată ce ţi-au pregătit astrele.

Toate semnele zodiacale vor trece prin momente de cumpănă, însă totul ţine însă de felul în care vor acţiona! Iată ce ţi-au pregătit astrele.

Berbec. Un an foarte important, un fel de graniță între trecut și viitor

Pentru că Uranus va părăsi pentru câteva luni Semnul tău solar vei simți o ușurare majoră, ca și cum ai scăpat de o povară ce apăsa pe capul tău în mod constant și foarte puternic uneori. Perioada cât Uranus se va muta în Semnul Taurului, 16 Mai – 07 Noiembrie, folosește-o pentru a analiza pe îndelete evenimentele și relațiile în care ai fost implicat și poate mai ești încă, depistând aspectele pozitive și pe cele negative. Asta te va ajuta să înaintezi în viață pe cu totul alte baze și să-ți orientezi eforturile spre acțiuni constructive.

Cariera devine prioritara. Berbecii isi cauta si probabil ca isi gasesc directia. Mai ales din luna mai, cand apar schimbari, idei, posibilitati noi, atat profesionale cat si financiare. Unii Berbeci isi schimba profesia sau isi propun scopuri foarte clare cu bataie lunga. Vor autoritate, putere si control. Isi asuma responsabilitati mai mari. Unii pot obtine functii importante.

Se conturează schimbări de statut, relații dinamice cu șefii și autoriățile, posibilitatea de a te reorienta socio-profesional. Situația de la locul de muncă se ameliorează după 6 August.

Financiar se întrezăresc noi oportunități de câștig. Eclipsele de pe parcursul anului 2018 îți activează relațiile sentimentale, relațiile cu prietenii, relațiile familiale și segmentul domestic. Finaluri și începuturi, un amalgam interesant de stări, trăiri, senzații și emoții dificil de explicat în cuvinte. Unii Berbeci pot pune punct unor relatii lungi, in vara. Altii isi revizuiesc si reiinoiesc conditiile, juramintele, angajamentele si isi duc relatia la nivelul urmator. Alege să privești partea plină a paharului și detașează-te de tot ce te ține în loc și îți obstrucționează progresul.

Horoscop Taur. Este anul marilor schimbări de personalitate și lămuririi multor chestiuni personale și profesionale.

Incepe o noua era. Uranus trece granite catre Taur, in mai 2018, dupa 8 ani de stat in Berbec. Incepe, deci, un proces de castigare a libertatii, dar si de creativitate dincolo de limitele cunoscute de Tauri.

Uranus va tranzita Semnul tău solar, dinamizându-ți personalitatea, felul de a fi și felul în care te raportezi la ceilalți și la evenimentele cotidiene. Atributele tale caracteristice, calmul, răbdarea, perseverența, discreția vor fi răscolite.

Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă, deci e bine să fii prudent și atent la semnalele corpului tău. Odihnește-te conștient, adoptă o dietă potrivita și ține legătura cu diverși specialiști în sănătate. Foarte animat este segmentul socio-profesional, evidențiindu-se conflictele deschise la locul de muncă. Financiar, pentru Tauri nu sunt tranzite semnificative, totusi, banii lor vin mai usor din parteneriate/colaborari si in urma curajului de a-si urma ideile, oricat de indraznete ar fi. Profesional, insa, vor avea de facut ajustari serioase si isi vor da seama ca au acceptat cam mult sa se complaca in situatii neonorabile, asa ca e necesar sa schimbe radical niste aspecte in acest sens.

Relațiile familiale, relațiile profesionale, relațiile cu anturajul apropiat se activează datorită producerii eclipselor pe Semnele Leu, Vărsător și Rac. Schimbări majore de mentalitate, reconfigurarea acestor relații, desprinderea de situațiile care s-au dovedit perimate. În plan partenerial sunt posibile căsătoria, divorțul, desprinderea de colaborări vechi.

Un român, Cristian Văduva, are Parisul la picioare. I-a cucerit pe francezi cu prăjiturile sale! Celine Dion și Francois... Cât a suferit „sărmana” Israela! Încă de acum doi ani, plângea că Liviu o bate și e alcoolic: ”Nu mai vreau să fiu căsăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x