Antena Căutare

Cât a suferit „sărmana” Israela! Încă de acum doi ani, plângea că Liviu o bate și e alcoolic: ”Nu mai vreau să fiu căsătorită cu el. Nu pot să fiu numai eu vinovată!”

Relaţia dintre Israela şi Liviu nu mai era în 2016 cum era în urmă cu câţiva ani. Cei doi ajunseseră la cuțite şi au făcut declaraţii acide în emisiunea "Un show păcătos". Din păcate, au auns la divorț, iar Israela se refugiase cu totul în casă, nemaifiind prezentă la evenimente mondene.

Relaţia dintre Israela şi Liviu nu mai era în 2016 cum era în urmă cu câţiva ani. Cei doi ajunseseră la cuțite şi au făcut declaraţii acide în emisiunea "Un show păcătos". Din păcate, au auns la divorț, iar Israela se refugiase cu totul în casă, nemaifiind prezentă la evenimente mondene.

Israela a murit. A fost găsită fără viaţă în casă. Criminaliştii au deschis un dosar penal pentru MOARTE SUSPECTĂ

În urmă cu doi ani, Liviu a fost pus să promită că se va lăsa de băut și a spus și când va face acest lucru: ”Mă voi lăsa de băut după divorț”, a dezvăluit Liviu.


”Nu mai vreau să fiu căsătorită cu el. Nu pot să fiu numai eu vinovată. Am greșit și eu foarte multe. Ideea este următoarea. În momentul în care eu am decis că se va trage linie, se va trage. Eu am obosit”, a spus și femeia de afaceri supărată. Atunci cei doi spuneau că vor divorța, ceea ce s-a și întâmpla până la urmă.

Israela și Liviu formau unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, iar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. Zâmbetele de altădată, dublate de sărutări fierbinţi, dispăruseră complet încă de acum doi ani. Ceea ce le-a distrus căsnicia ar fi fost căderea lui Liviu în patima beției.

Zodiile care vor PLÂNGE în perioada imediat următoare. Un necaz nu vine niciodată singur! Află care sunt și ia-ți măsuri... E ULUITOR ce se întâmplă în organismul tău dacă apeși acest punct! Nu vei mai ține niciodată DIETĂ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x