Antena Căutare

La 3 ani, debuta direct pe podiumurile internaționale de modă. Cum arată acum, Kristina Pimenova, cea mai frumoasa fetiță din lume

Kristina Pimenova se numără printre cele mai tinere modele internaționale, bucurându-se de un succes fulminant.

La doar 3 ani, apărea pentru prima dată în fața reflectoarelor, debutând pe podiumurile internaționale de modă.

Cariera de model i-a adus nenumărate contracte și colaborări, fiind vedeta mai multor campanii de succes, realizate de oamenii emblematici ai industriei, precum Armani, Roberto Cavalli, Dsquared2, sau Replay. De asemenea, aceasta a realizat și un shooting pentru Vogue.

Kristina a fost numită "cea mai frumoasă fată din lume" de publicația "Women daily Magazine", un titlu meritat pe deplin, având în vedere trăsăturile pe care aceasta le posedă.

Pe lângă modeling, fetița este pasionată și de gimnastică, fiind campioană la gimnastică ritmică, activitate care a contribuit la dezvoltarea sa armonioasă.

Pasiunea pentru modeling se pare că i-a fost insuflată de către mama sa, Glikeriya Shirokova, fost fotomodel, care și a dorit foarte mult ca fiica sa să îi calce pe urme. Din acest motiv, se implică din plin în promovarea Kristinei.

Kristina are un succes nebun și pe internet, putând să se laude cu peste 4 milioane de fani pe Facebook și 1,2 milioane de followers pe Instagram.

În prezent, aceasta a împlinit 10 ani, iar cariera sa merge cum nu se poate mai bine. Deși la vârstă ei mulți copii ar avea cu totul alte activități, modelul rus a reușit să semneze contracte cu două prestigioase agenții de modele, LA Models și New York Model Management.

Părintii Kristinei sunt fotbalistul Ruslan Pimenov și fostul supermodel Glikeriya Shirokova.

S-au decis cele trei echipe cu care chefii se vor duela. Uite cine face parte din echipa Roșie, Argintie și Neagră... 4 zodii de bărbaţi care trag la măsea. Ar mai bea mereu un păhărel!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x