Antena Căutare

Lidia Buble o ține într-o bucurie! De ce a ținut să le mulțumească fanilor ei

Nici bine nu scriam că de trei ani Lidia Buble este singura artistă care are 3 piese pe locul 1, in Media Forest, că acum artista ne ia din nou prin surprindere! La doar 3 luni de cănd a lansat “Cămașa”, piesa a Lidiei Buble a strâns 25 de milioane de vizualizări, pe You Tube.

Nici bine nu scriam că de trei ani Lidia Buble este singura artistă care are 3 piese pe locul 1, in Media Forest, că acum artista ne ia din nou prin surprindere! La doar 3 luni de când a lansat “Cămașa”, piesa Lidiei Buble a strâns 25 de milioane de vizualizări, pe You Tube.

În piesa ei, Lidia ne vorbește despre sentimentele de iubire și despre momentele de nerăbdare pe care le trăim până la reîntâlnirea cu persoana iubită. Videoclipul melodiei a fost filmat la malul mării. Un clip care o surprinde pe cântâreață în imagini pline de sensibilitate și romantism.

Lidia Buble o ține într-o bucurie! De ce a ținut să le mulțumească fanilor ei

Ea a ținut să le mulțumească Bublișorilor ei, pentru performanța recentă.

Cât costă o plimbare cu telegondola de la Sinaia... The Cranberries, creştere impresionantă a vânzărilor după moartea solistei Dolores O’Riordan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x