Antena Căutare

Lucian Burdujan, fotbalistul dat dispărut s-a prezentat la poliție. Acesta a apărut la o zi după ce tatăl său a murit

Fotbalistul Lucian Burdujan s-a prezentat la secția de poliție după ce familia acestuia i-a anunțat dispariția în luna octombrie. Sportivul a vrut să stea departe de toată lumea și să nu mai aibă legătură cu nimeni. Iată ce l-a determinat să se ascundă chiar și de familie.

Colaj cu Lucian Burdujan. Galerie
Fotbalistul care a fost dat dispărut s-a prezentat într-o secție de poliție. | Facebook/ Poliția Română

Lucian Burdujan, un cunoscut fotbalist român, a fost dat dispărut în luna octombrie de către familia sa. Anunțul a venit în contextul în care mama acestuia nu a reușit să mai ia niciun fel de legătură cu el.

În momentul în care familia a decis să apeleze la oamenii legii pentru ajutor, aceștia au publicat în mediul online infomații cu privire la dispariția fotbalistului. Se pare că acest lucru l-a determinat pe bărbat să iasă la iveală și să se prezinte într-o secție de poliție.

Totodată, Lucian Burdujan i-a uimit pe internauți cu o postare pe pagina sa de Facebook pe care a făcut-o cu o zi înainte ca acesta să meargă la poliție. Fotbalistul își anunța prietenii de pe Facebook că tatăl său a trecut în neființă.

„Nu există pierdere sau durere mai mare în viață ca atunci când pierzi pe cineva … un om cu caracter și de valoare … Odihnește-te în pace Tata!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un om care a dispărut în luna august alături de câinele său a fost descoperit fără suflare. Ce făcea câinele în acel moment

Fotbalistul Lucian Burdujan s-a prezentat la o secție de poliție după ce i-a fost anunțată dispariția

Aflând de faptul că în spațiul public au apărut mai multe informații cu privire la dispariția lui, Lucian Burdujan a decis să meargă în decursul zilei de miercuri la o secție de poliție pentru a pune capăt zvonurilor conform cărora acesta ar fi dispărut.

Fotbalistul a susținut faptul că a plecat într-un mod voluntar de la adresa de domiciliu și că își dorește ca anunțul cu privire la dispariția lui să fie anulat.

Lucian Burdujan nu a dorit să explice nimănui unde locuiește în prezent și nici motivul pentru care a rupt legătura cu familia sa.

Citește și: Prima declarație a lui Cristian Filip după ce poliția l-a dat dispărut. Ce a pățit creatorul de conținut: "Voiam să stau singur"

În acest sens, IPJ Neamț a făcut o declarație prin care să anunțe faptul că fotbalistul este în viață și în siguranță.

Astăzi, persoana a cărei dispariţie a fost reclamată la data de 20 octombrie a.c. s-a prezentat la o unitate de poliţie. Acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni. De asemenea, persoana în cauză nu doreşte să transmită familiei sale informaţii privind adresa unde locuieşte, familia fiind informată cu privire la aceste aspecte” este mesajul transmis de către IPJ Neamţ.

Citește și: Dănuț Lupu merge la închisoare. De ce este trimis în spatele gratiilor fostul fotbalist. Judecătorii, obligați să-i dea pedeapsa

Conform informațiilor transmise de IPJ Neamț, mama fotbalistului menționa faptul că nu știe absolut nimic despre fiul ei din luna noiembrie a anului anterior.

Cu toate acestea, oamenii legii au identificat faptul că în luna septembrie Lucian Burdujan ar fi luat legătura cu fratele său.

În urma verificărilor efectuate de colegii noştri, s-a aflat faptul că în luna septembrie acesta ar fi luat legătura cu fratele său şi chiar s-ar fi văzut cu el, în municipiul Ploieşti, după care ar fi plecat spre Bucureşti

Mai multe persoane din viața fotbalistului și-au făcut griji cu privire la dispariția lui, deoarece acesta are o slăbiciune pentru jocurile de noroc.

Citește și: Un băiat dat dispărut în urmă cu 8 ani, când era adolescent, a fost tot timpul acasă cu mama sa. Cum explică poliția cazul bizar

Fotbalistul Lucian Burdujan a activat în cariera sa în cadrul mai multor cluburi sportive. Cele mai cunoscute fiind Rapid Bucureși și FC Vaslui.

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x