Antena Căutare

Prima declarație a lui Cristian Filip după ce poliția l-a dat dispărut. Ce a pățit creatorul de conținut: "Voiam să stau singur"

Poliția Capitalei a fost alertată pe 28 septembrie cu privire la dispariția lui Cristian, care a plecat de acasă, din sectorul 4. Cristian Filip a fost, în cele din urmă, găsit și s-a întors în siguranță. Pe contul său de Instagram, el a transmis un mesaj clar pentru a lămuri situația.

Prima declarație a lui Cristian Filip după ce poliția l-a dat dispărut. Ce a pățit creatorul de conținut: "Voiam să stau singur"
Prima declarație a lui Cristian Filip după ce poliția l-a dat dispărut. | Instagram

Conform informațiilor furnizate de către Poliția Capitalei, un tânăr a părăsit adresa sa de domiciliu din sectorul 4 în data de 28 septembrie, joi seară, în jurul orei 22:58, și de atunci nu a mai fost văzut.

Citește și: Medicii din România, uimiți de tânăra cu inimă artificială în piept. Trăiește cu un mecanism ciudat care o ține în viață

Ce s-a întâmplat cu tânărul creator de conținut Cristian Filip. Acesta a fost dat dispărut

Cristian Filip a fost, în cele din urmă, găsit și s-a întors în siguranță. Pe contul său de Instagram, el a transmis un mesaj clar, afirmând că nu a fost victima vreunei infracțiuni sau sechestrări și că nu este căutat de către poliție pentru nicio activitate ilegală.

Citește și: Ce variante iau în calcul polițiștii care anchetează cazul morții suspecte a Laurei Roșca (DJ Lalla). Familia sa a ajuns la morgă

El a explicat că și-a închis telefonul pentru câteva ore după niște discuții în familie, alegând să petreacă timp singur o perioadă. Familia sa a anunțat poliția cu privire la "dispariția" sa, potrivit Libertatea.

„Nu m-a furat nimeni, sechestrat, nu mă caută poliţia pentru nimic «ilegal» sau lucruri de acest gen. Doar mi-am închis telefonul câteva ore după nişte discuţii în familie ca orice om, căci voiam să stau singur o perioadă, nimic mai mult, iar aceştia au anunţat poliţia privind «dispariţia» mea”, a transmis Cristian Filip, pe contul său de Instagram.

În anunțul dispariției venit de la autorități descrierea sa fizică indică o înălțime de 1,80 metri, o greutate de 70 de kilograme, o constituție atletică, ten alb, păr blond, față rotundă și ochi căprui. La momentul dispariției, purta adidași negri, o cămașă de culoare închisă și pantaloni negri.

Cristian Filip este cunoscut pentru prezența sa pe platforma TikTok, unde are o comunitate de peste 138.000 de urmăritori. El este recunoscut pentru proiectele sale legate de criptomonede și se prezintă drept antreprenor și investitor la Bursă. Videoclipurile sale atrag zeci de mii de vizualizări, ceea ce a contribuit la notorietatea sa pe platforma de socializare.

Citește și: Ultimul mesaj al Laurei Roșca (DJ Lalla), înainte să fie găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia. Ce se întâmpla cu tânăra

Medicii din România, uimiți de tânăra cu inimă artificială în piept. Trăiește cu un mecanism ciudat care o ține în viață... A apărut înregistrarea accidentului de la 2 mai. Cum a intrat Vlad Pascu în tinerii care și-au pierdut viața, Sebi și Ro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x