Dramele care nu se văd! Medic român: „Îmi văd fetițele prin gard de trei săptămâni. Cea mică plângea și mă implora să îmi atingă macar mâna”

În aceste vremuri, în care cei mai mulți dintre noi sunt izolați la domiciliu, sunt drame care se trăiesc în familile salvatorilor noștri.

Medic român: „Îmi văd fetițele prin gard de trei săptămâni”

Facebook

Medicul Sînziana Istrate este medic oftalmolog în București și a ales să facă gărzi în spital. Pentru a-și proteja fetițele a decis să le ducă la bunici.

Citește și: „Ni s-a spus că a fost externată, dar decedată. De două zile era într-un sac negru, la o casă funerară din Arad”

„Azi am fost să îmi văd fetele la gard. Sunt la mama de 3 săptămâni. Cea mare m-a privit tristă, iar cea mică plângea și mă implora să îmi atingă mâna prin gard. Măcar mâna.

Fac gărzi la spital și nu vreau să risc nimic. La mama nu se intră, nu se iese. Nu știu cât va fi așa. Săptămâni, luni când le voi vedea doar la gard. Plec cu inima frânta de fiecare dată, iar pe ele le las plângând. Medicii trec prin clipe grele, clipe despre care nimeni nu știe…”, a povestit medicul pentru zanascutecel.ro.

Citește și: Mama lor se pregătește să intre în linia întâi la spitalul din Blaj. Gest impresionant făcut de copiii săi: „Te iubim, mami! Totul va fi bine!”

Ultimele știri