Căutare Live

Program mersul trenurilor pe ruta București - Constanța! S-au repornit „Trenurile Soarelui”!

Începând cu 30 iunie, CFR Călători a publicat noul program pentru mersul trenurilor pe ruta București - Constanța. 17 trenuri ale soarelui vor pleca zilnic din București către Mangalia sau Constanța.

Programul Trenurile Soarelui

air24.ro

Începând cu 30 iunie, CFR Călători a publicat noul program pentru mersul trenurilor pe ruta București - Constanța. 17 trenuri ale soarelui vor pleca zilnic din București către Mangalia sau Constanța.

Cum cei mai mulți dintre noi își vor petrece vacanța de vară pe malul mării CFR Călători a repornit programul de transport estival numit „Trenurile Soarelui”.

Conform mersului trenurilor pentru vara 2018, cele mai multe trenuri din București către mare vor pleca din Gara de Nord, 11 trenuri Inter Regio(IR) și un tren Regio, 3 trenuri vor pleca din București Băneasa, iar alte 2 trenuri vor avea ca stație de plecare București Obor.

Program trenuri pe ruta București - Constanța

Program mersul trenurilor pe ruta București - Constanța! S-au repornit „Trenurile Soarelui”!

Programul Trenurilor Soarelui

cfrcalatori.ro

Odată cu repornirea programului de transport estival, unele trenuri Regio și IR își vor modifica programul de circulație pentru a se adapta la programul „Trenurilor Soarelui”, acestea având prioritate.

CFR Călători anunță că mersul trenurilor București - Constanța pentru vara 2018 va fi zilnic conform următorului program:

  • Din Gara de Nord la orele: 3:15, 5:40, 6:20, 7:30, 8:05, 9:00, 11:00, 14:00, 15:15, 16:00,17:00 și 20:15;
  • Din Gara București Băneasa la orele: 4:48, 5:23, 8:41;
  • Din Gara București Obor la orele: 6:30 și 13:20;

Circulând cu o viteză sporită și bucurându-se de prioritate pe căile ferate, durata drumului către Constanța cu Trenurile Litoral va fi de aproximativ 2 ore, acestea neavând opriri intermediare pe traseu, conform mersului trenurilor. Durata drumului București - Constanța cu celelalte trenuri IR va fi de aproximativ 2 ore și 30 de minute.

De unde se pot cumpăra bilete pentru tren

Pentru evitarea aglomerației la casele de bilete, CFR Călători recomandă procurarea biletelor de tren din timp, acestea putând fi achiziționate:

  • Online de pe www.cfrcalatori.ro;
  • De la automatele de bilete din gări;
  • De la automatele ZebraPay;
  • Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR;
  • De la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Prețul unui bilet de tren pentru București - Constanța

Fără nicio altă ofertă comercială, prețul unui bilet din București către Constanța este de 59,6 lei, la un tren IR clasa a II-a.

În cazul în care se achiziționează un bilet dus-întors, la prețul acestuia se aplică o reducere de 10%, iar dacă biletul este cumpărat online o reducere suplimentară de 5%, în timp ce biletele cumpărate cu cel puțin 21 de zile în avans vor beneficia de o reducere de 25%.

De asemenea este o idee bună să îți iei și prietenii cu tine. Pe lângă distracția garantată, CFR Călători îți oferă o reducere de 30% la achiziționarea online a ofertei Minigrup 2-5.

Breaking News! Stare de ALERTĂ în Marea Britanie: 2 oameni au fost OTRĂVIŢI, în acelaşi oraş în care a fost asasinat SPI... Program NEVERSEA, joi, 05 iulie 2018...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x