Antena Căutare

Ministrul Transporturilor a făcut o vizită în toiul nopții pe șantierul de la Podul Constanţa din Capitală

Reparaţiile la Podul Constanţa din Capitală, vechi de 80 de ani, sunt în toi. Iar aseară, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vrut să verifice stadiul lucrărilor.

Reparaţiile la Podul Constanţa din Capitală, vechi de 80 de ani, sunt în toi. Iar aseară, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vrut să verifice stadiul lucrărilor. Împreună cu primarul sectorului 1, a ajuns pe şantier înainte de miezul nopţii. Lucrările de consolidare au început de la jumătatea lunii iulie, iar până la sfârşitul anului ar trebui să fie gata.

Însă echipa de muncitori promite că va termina până în octombrie. După vizita de aseară, ministrul spune că ar trebui să se grăbească, pentru a reuşi să fie gata la termen. Răzvan Cuc a anunţat că nu plănuieşte să mai închidă traficul în zona Podului Constanţa, ceea ce poate îngreuna munca constructurilor.

"Lucrările au avansat, dar vor trebui să mobilizeze şi să accelereze un pic pentru că după aceea va trebui să intre şi cu celelalte lucrări cei de la primărie"

Tatăl o ținea de mână, iar mama de suflet! În ziua nunții ei a făcut un gest care a impresionat întreaga Românie!... Infracţiune în Spațiu! Ce delict s-a comis pe Staţia Spaţială Internaţională...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x