Căutare Live

Gripa face noi victime în România. Numărul morților a ajuns la 29

S-au înregistrat patru noi decese din cauza gripei, numărul total al persoanelor care au murit a ajuns la 29. Niciunul nu era vaccinat antigripal.

Numărul persoanelor răpuse de gripă a ajuns la 29. Printre victime se numără un bărbat de 78 de ani din judeţul Argeş, care avea şi alte probleme medicale şi era nevacciant. În cazul acestuia a fost confirmat virusul gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

De asemenea, în Iaşi a murit un bărbat de 61 de ani, şi acesta cu condiţii medicale preexistente, dar tot nevaccinat. La acesta s-a confirmat virusul gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

O altă victimă este o femeie de 71 de ani tot din judeţul Iaşi, cu condiţii medicale preexistente, dar nevaccinată, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, conform Mediafax.

Cea de-a patra victimă este un bărbat de 51 de ani din judeţul Mureş, care nu avea alte probleme medicale şi nu era vaccinat antigripal. În cazul acestuia s-a confirmat virusul gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

foto flickr.com

Semnal de alarmă tras de experți! Coronavirusul ar putea infecta 60% din populația globului... Raphael Coleman, cunoscut din filmul „Nanny McPhee“, a murit la vârsta de 25 de ani...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri