Căutare Live

Peste 100 de hectare de vegetație uscată, mistuită de flăcări

Peste 100 de hectare de vegetație uscată au fost mistuite de flăcări în județul Gorj în urma izbucnirii a mai bine de 20 de incendii.

Pompierii au intervenit, în weekendul care s-a încheiat, la peste 20 de incendii de vegetaţie uscată, fiind afectate 110 hectare de teren, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Florin Chisim, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, cetăţenii trebuie să ştie că arderile de vegetaţie sunt interzise, iar nerespectarea prevederilor legale se sancţionează cu amenzi de până la 2.500 lei.

Arderea miriştilor, vegetaţiei uscate şi resturilor vegetale se efectuează numai după obţinerea permisului de lucru cu focul, document care se eliberează de către şeful serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă constituit la nivelul autorităţilor publice locale sau persoana desemnată în acest sens şi cu respectarea mai multor reguli şi măsuri pentru utilizarea focului deschis, scrie aceeași sursă.

Germania a confirmat al şaselea caz de coronavirus, victima este un copil. Ce se recomandă pentru a ne proteja... Fotografii din casa femeii care a murit săracă, deși deținea bunuri de peste 1,5 milioane de euro...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri