Antena Căutare

Fotografii din casa femeii care a murit săracă, deși deținea bunuri de peste 1,5 milioane de euro

Primele fotografii din casa femeii care a murit cu datorii, deși deținea o adevărată comoară, constând în obiecte de artă, de peste 1,5 milioane de euro. Fotografiile au fost prezentate exclusiv de libertatea.ro

Fotografii cu Augusta Caterina Grundbock, care a murit la 75 de ani, singură și săracă, într-un apartament cu două camere, dar înconjurată cu tablouri și alte obiecte de artă evaluate la 1,5 milioane de euro, au fost publicate de libertatea.ro.

Conform sursei, într-una dintre fotografii este imortalizată, Augusta Caterina Grundbock, în tinerețe și în pragul pensionării, în locuința sa din București, alături de mama ei și de o altă femeie. Cea din dreapta, cu ochelari, este Augusta, scrie libertatea.ro

Fotografii din casa femeii care a murit săracă, deși deținea bunuri de peste 1,5 milioane de euro

Pe fundalul imaginilor se văd câteva dintre cele 32 de tablouri de colecție, semnate de mari pictori români, precum Nicolae Grigorescu, Ion Andreescu, Ștefan Luchian, Theodor Pallady, Iosif Iser, Nicolae Tonitza sau Gheorghe Petrașcu.
Augusta Caterina Grundbock a lucrat ca traducător de limba engleză la Centrala România Film și a moștenit de la tatăl ei o colecție impresionantă de obiecte de artă.În imagini pot fi observate și o parte din piesele de mobilier și obiecte de artă decorativă de mare valoare istorică.

Cu toate că trăia înconjurată de o comoară de 1,5 milioane de euro, Augusta Caterina Grundbock își ducea zilele de la o pensie la alta.

Femeia care a decedat pe 7 iulie 2014, nu a avut moștenitori legali sau testamentari, toate bunurile au intrat, la finalul anului trecut, în Patrimoniul Municipiului București. Primăria Capitalei a preluat apartamentul cu două camere, situat într-un bloc din zona Lizeanu, evaluat la 69.490 de euro, iar obiectele de artă plastică și decorativă au fost date în administrarea Muzeului Municipiului București, scrie aceeași sursă.

Peste 100 de hectare de vegetație uscată, mistuită de flăcări... Zeci de morți și răniți la o slujbă religioasă, după ce s-au îmbulzit ca să fie miruiți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x