Klaus Iohannis a votat! Ce a spus președintele României după ce și-a exprimat votul: ”Astăzi este ziua campionilor”

Klaus Iohannis, președintele României, a votat, azi, la ora 09:00.

Klaus Iohannis a votat

Klaus Iohannis, președintele României a votat la turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Acesta a declarat la ieșirea din secția de votare următoarele:

"Este o zi importantă. Am votat pentru o Românie modernă, europeană, normală și va invit pe toți dragi români să veniți la vot. Azi votăm pentru viitorul României, pentru direcția în care va merge. Astazi este ziua campionilor cu ștampilă de votat în mână. Dragi români fiți campioni azi. Am așteptarea să vina toți românii la vot. Cu emoție așteptăm rezultatul. Din informațiile pe care le am până acum totul este foarte bine organizat și cred că totul va merge bine", a declarat Klaus Iohannis.

AICI AI TOATE DECLARAȚIILE ȘI REACȚIILE ÎN TIMP REAL

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri