Antena Căutare

La mulți ani, Alexandru! Mesaje și felicitări de Sf. Alexandru 2023

Sfântul Alexandru este o sărbătoare importantă pentru creștini, iar mulți români își celebrează onomastica în această zi. Iată câteva idei de urări, mesaje și felicitări pentru sărbătoriții zilei!

În calendarul creștin ortodox, ziua de 30 august este trecută cu cruce neagră, fiind pomenit Sfântul Alexandru, cel supranumit „protectorul omenirii”.

Tot în această dată, peste două milioane de români își celebrează onomastica. Iată cele mai frumoase mesaje, felicitări și urări de „La mulți ani”!

Citește și: Sfinții Adrian și Natalia, sărbătoriți pe 26 august 2023. Cele mai frumoase urări și mesaje de „La mulți ani”

Sf. Alexandru este sărbătorit pe 30 august 2023

Biserica îl recunoaște pe Sfântul Alexandru ca martir și îl prăznuiește în fiecare an pe data de 30 august. În ciuda marilor sale învățături bisericești, Sfântul era cunoscut și ca un individ de o blândețe deosebită, în special în predicile sale, potrivit Viva.

Când a fost pus la încercare în timpul a două persecuții, Sfântul Alexandru a rămas neclintit în credință și a fost dispus să îndure moartea.

Astăzi, când suntem criticați de prieteni și de societate pentru principiile morale ale Credinței noastre, Sfântul Alexandru este cel mai bun exemplu de apărător neînfricat al credinței creștine.

La mulți ani, Alexandru! Idei de mesaje pentru bărbați

La mulți ani! Fie ca Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Sfântul Alexandru să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Îți urez „La mulți ani”, pentru că porți acest nume, și fie ca Sfântul Alexandru să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

De Sfântul Alexandru să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă pământească, ce dorești să se împlinească! La mulți ani!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire! La mulți ani, Alexandru!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele! La mulți ani, Alex!

De Sfântul Alexandru, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare. La mulți ani fericiți!

Ești un suflet minunat şi mă bucur că am avut şansa să te cunosc! Din toată inima îţi urez „La mulţi ani!”

Să ai parte de multe împliniri și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sfântul Alexandru!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urări frumoase pentru Alexandra

Astăzi este o zi specială pentru tine. La mulți ani, Alexandra! Să ai parte doar de fericire, iar drumul vieții să te poarte acolo unde îți dorești.

La mulți ani, Alexandra! Multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

La mulți ani, Alexandra! În viață să te împiedici de un bolovan de noroc, să calci într-o baltă de fericire, să te stropești din cap până în picioare cu iubire și să fii sănătoasă!

Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viață numai flori, noroc și bucurie! La Mulți Ani!

Este cea mai frumoasă zi din tot anul, este ziua ta! La mulţi ani!

Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri. Să fii iubită și fericită în fiecare moment al vieții tale. La Mulți Ani de ziua numelui!

Felicitări de Sf. Alexandru

Îmbrățișări calde și cele mai bune urări de Sf. Alexandru! Sperăm ca Dumnezeu să vă călăuzească către descoperirile minunate ale harului și iubirii lui Dumnezeu în fiecare zi care trece.

Dumnezeu să vă ghideze în continuare prin călătoria și aventurile voastre viitoare. Fie ca El să vă ghideze în a diferenția binele de rău. La Mulți Ani de Sf. Alexandru!

Fie ca această aniversare și toate zilele ce urmează să fie pline de dragoste uimitoare și de harul special al lui Dumnezeu. La Mulți Ani, draga mea Alexandrina!

Dragostea desăvârșită alungă frica! Te iubesc cu toata ființa mea, așa cum Hristos a iubit lumea, și te felicit cu ziua numelui tău!

Fie ca bunătatea și mila Cerului să fie revărsate din belșug asupra ta. La Mulți Ani de Sf. Alexandru!

Ce nume se sărbătoresc de Sf. Alexandru

Numele Alexandru este de origine greacă şi înseamnă „a apăra”, „a proteja”. „Alexandros” (din limba greacă) înseamna protector al bărbaţilor sau al oamenilor, potrivit unei publicații online.

Conform tradiției, toți cei care poartă numele de Alexandru, Alexandra, Ada, Alesia, Alex, Ale, Andra, Xandra, Alecu, Lexi, Lixandru, Lixandra, Lisandru, Lisandra, Sandru, Sandra, Alexandrin, Alexandrina, Sandrina, Sandu, Sanda, Sandra, Săndel, Sănducu, Ducu, Duțu, Saşa, Alessandra se sărbătoresc pe data de 30 august.

Citește și: Felicitări de Sfânta Maria. Urări și mesaje de la mulți ani pentru sărbătoriți

Tradiții și superstiții de Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul. Se spune că este mare păcat dacă faci aceste lucr... Rugăciunea făcătoare de minuni care se citește de Sfântul Alexandru. Rostește-o cu credință, și multe dorințe se vor împ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x