Antena Căutare

Rugăciunea mamei pentru fiică. Rostește-o în fiecare zi dacă ești mamă de fată

Rugăciunea mamei pentru fiică este de mare ajutor la vreme de necaz în familie, deznădejde și grea încercare trupească sau sufletească.

Galerie
Rugăciunea mamei pentru fiică. Rostește-o în fiecare zi dacă ești mamă de fată | Hepta

Rugăciunea mamei pentru fiica sa are o putere deosebită și este făcătoare de minuni. La vreme de întristare, boală și suferință în familie, această rugă are o putere vindecătoare deosebită, dacă este spusă cu multă credință, smerenie și cu mintea eliberată de gânduri negre.

Citește și: Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva 2024. Ascultă această rugăciune pentru a avea noroc și spor în casă

Rugăciunea puternică a mamei pentru fiică

Ruga mamei pentru fiica sa se citește cât mai des cu putință pentru binecuvântarea divină, luminarea minții și spor în toate.

Articolul continuă după reclamă

„Sfânta Maică a lui Dumnezeu, Maica Domnului nostru Iisus Hristos, Te rog să ai milă de robul lui Dumnezeu (numele fiicei) și să o ajuți să se elibereze de povara ei în siguranță. O, toată dragostea și dragostea Doamnei din Cer, vin la ajutorul fiicei mele, Doar de la tine aștept ajutorul, eu mă prind de imaginea ta și mă rog pentru protecția Celui Preaiubit pentru fiica mea Tu, Sfintei Maica Domnului, fii milostiv pentru ea și nu o lăsa într-o oră dificilă. Amin!”

Citește și: Moment special la căpătâiul raclei cu moaștele Sfintei Parascheva. Ce s-a întâmplat în a doua seară de pelerinaj

Pentru binele copiilor și ocrotirea familiei, mamele rostesc în fiecare zi acatiste și rugăciuni către Maica Domnului sau către Mântuitorul.

„Dumnezeule, Ziditorule al tuturor făpturilor! Adăugând milă peste milă, m-ai făcut vrednică să fiu mamă, bunătatea Ta mi-a dăruit copii, şi îndrăznesc să spun că ei sunt copiii Tăi, fiindcă le-ai dat fiinţă, i-ai făcut vii înzestrându-i cu suflet nemuritor, i-ai renăscut prin botez spre viaţa cea potrivită cu voia Ta, i-ai înfiat şi i-ai primit în sânul Bisericii Tale.

Doamne! Păzeşte-i în har până la sfârşitul vieţii lor, învredniceşte-i să se împărtăşească de Tainele legământului Tău, sfinţeşte-i cu adevărul Tău, ca să se sfinţească în ei şi prin ei sfânt numele Tău! Trimite-mi ajutorul Tău haric ca să îi cresc spre slava numelui Tău şi folosul aproapelui! Dă-mi în scopul acesta răbdare şi putere! (…)

Judecătorule Drept, Care îi pedepseşti pe copii pentru păcatele părinţilor până la al treilea şi al patrulea neam! Abate această pedeapsă de la copiii mei, nu îi bate pe ei pentru păcatele mele, ci stropeşte-i pe ei cu roua harului Tău, ca să sporească în virtute şi în sfinţenie, să crească întru bună voirea Ta şi întru dragostea oamenilor evlavioşi”

Citește și: Rugăciunea Sf. Cuvioase Parascheva pentru sănătate. E cea mai puternică cuvântare pentru Sfânta Vineri

Moment special la căpătâiul raclei cu moaștele Sfintei Parascheva. Ce s-a întâmplat în a doua seară de pelerinaj... Când începe Postul Crăciunului 2024: data și reguli. Ce nu ai voie să faci după Lăsatul Secului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 10 octombrie. Laura a răspuns greșit la o întrebare din sport! Ce sumă a câștigat
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 10 octombrie. Laura a răspuns greșit la o întrebare din sport! Ce sumă a câștigat Joi, 10.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x