Căutare Live

Prins fără permis și cu miei în portbagaj! Un român, arestat în Spania

Un român a fost arestat în Spania, după ce a fost prins cu trei miei vii în portbagajul maşinii. Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, nu avea permis și nici inspecția tehnică periodică a mașinii.

Român prins fără permis și cu miei în portbagaj

românul.eu

Agenții Poliției Naționale l-au tras pe dreapta pentru verificări. În scurt timp aveau să descopere că românul nu numai că nu avea permis de conducere sau alt act al maşinii, ci circula fără inspecţia tehnică periodică şi fără asigurare, potrivit elperiodic.com, prelut de Antena3.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a atras atenția polițiștilor pentru că circula haotic cu mașina. Când au percheziționat portbagajul au descoperit trei miei vii, legaţi de picioare.

Mieii au fost confiscați, iar bărbatul a fost arestat, alături de pasagerul său, care nu avea nici el vreun act asupra lui.

Lupul, paznic la oi! Un polițist din Cluj a fost prins la furat... Protest anunțat în Baia Mare pentru susținerea Sorinei Pintea...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri