Antena Căutare

S-a aflat motivul pentru care iubitul a desfigurat-o! Ce a făcut Daniela l-a scos din minți

Potrivit surselor Impact.ro, iubitul Danielei Crudu este luptător. Acesta a fost chemat deja la audieri. Dacă spitalizarea Danielei Crudu trece de zece zile, se face plângere automat. Ea e este obligată să meargă la INML, spun sursele noastre.

S-a aflat motivul pentru care iubitul a desfigurat-o! Ce a făcut Daniela l-a scos din minți
S-a aflat motivul pentru care iubitul a desfigurat-o! Ce a făcut Daniela l-a scos din minți

Mai mult decât atât, tot iubitul Danielei Crudu a declarat în fața anchetatorilor că i-a dat o singură palmă vedetei, iar aceasta a căzut și s-a lovit cu capul de ceva. Sursele noastre mai precizează că scandalul ar fi început pentru că ea vorbea la telefon și își dădea mesaje cu un individ, potrivit sursei citate.

Se pare că frumoasa brunetă nu vrea să depună plângere penală contra iubitului ei. Medicii au consultat-o dar nu au venit cu vești tocmai bune. Astfel, în urma loviturilor pe care le-a încasat de la iubitul ei. Daniela Crudu are nasul spart, un traumatism cranio-facial, dar și o entorsă la gleznă.

Daniela Crudu a fost bătută de iubitul ei și a ajuns pe patul de spital

Daniela Crudu a ajuns de urgență pe mâinile medicilor de la Spitalul Universitar. Daniela Crudu după ce ar fi fost bătută în această dimineață de iubitul necunoscut cu care s-a afișat în urmă cu o lună. Deocamdată, nu se cunoaște identitatea bărbatului alături de care și-a petrecut sărbătorile de iarnă.

Medicii i-au spus vedetei că are nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă. Mai mult aceasta ar trebui să fie supusă unei intervenții chirurgicale și este foarte probabil ca în cursul acestei zile să fie transferată la o altă clinică unde se poate face operația.

CITEȘTE ȘI: S-a aflat motivul pentru care iubitul a desfigurat-o! Ce a făcut Daniela l-a scos din minți

Informații de ultimă oră! Daniela Crudu a ajuns pe patul de spital după ce a fost zdrobită în bătaie de iubitul ei

Medicii o bagă direct în operație pe Daniela Crudu. Suferă traumatisme cranio faciale grave. În ce stare se află bruneta... Daniela Crudu, bătută și dată afară din casă a sunat la 112. Medicii trag un semnal de alarmă, starea acesteia nu este d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x