Antena Căutare

Se fură orice în România! Traverse ce compun calea ferată s-au făcut nevăzute

Mai multe traverse din lemn, care se aflau pe rambleul căii ferate între stațiile C.F. Ulmeni Sălaj – Benesat, situate în județele Sălaj, respectiv Maramureș, au fost furate.

Incidentul a fost sesizat pe data de 28 ianuarie, 2020, în jurul orei 10.00, când polițiștii au fost anunțați că în cursul nopții precedente, persoane necunoscute au sustras 10 traverse din lemn, care se aflau pe rambleul căii ferate între stațiile C.F. Ulmeni Sălaj – Benesat, scrie ziarmm.ro

Activităţile desfăşurate cu operativitate de poliţişti au dus la identificarea unui tânăr de 33 de ani, din oraşul Ulmeni, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 3000 de lei, a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, scrie aceeași sursă.

Promisiuni la Sănătate. Pacienții depistați cu tumori vor putea fi operați gratuit și în sistemele private... Nu e glumă! O friptură poate ajunge la 3.000 de dolari. De ce este atât de scumpă și ce o face specială, nici nu ai să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x