Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Șerban Copoț, ipostaze în care nu ți l-ai fi imaginat vreodată! Ce face vedeta în timpul liber! "Activități intelectuale de influencer cu pretenții" | Video

Șerban Copoț, prezentatorul de la iUmor are îndeletniciri la care nu te-ai fi gândit vreodată. Artistul le-a arătat fanilor cu ce își ocupă timpul liber, iar aceștia au rămas mască.

Șerban Copoț, prezentatorul de la iUmor are îndeletniciri la care nu te-ai fi gândit vreodată.

Fostul concurent de la Asia Express, se pare ca s-a obișnuit cu misiunile, așa că în timpul liber, artistul s-a apucat de îndeplinit misiuni, nu din cele asiatice, ci unele mioritice, practicate pe plaiurile românești.

Cum a reușit Angela Rusu sa slăbească aproape 30 de kg! Ce dietă simplă a folosit artista! | VIDEO

Nimeni nu se aștepta să-l vadă pe artistul de la Animal X, făcând astfel de activități, dar iată că, Șerban a reușit să-și uimească admiratorii, care s-au arătat încântați de ceea ce a au văzut.

Recent, artistul a postat pe contul său de Intagram un video în care, ce credeți că face? Ei bine, vă spunem noi.

Răzvan și Dani, asemănare izbitoare cu doi actori celebri, de la Hollywood! Imaginea care i-a șocat pe fanii matinalilor| FOTO

Șerban Copoț muncește la câmp, la întorsul fânului din ogradă

Îndrăgitul artist este pe un câmp cosit și practică munca de la țară. Mai exact, întoarce fânul pentru ca acesta să se poată usca în condiții optime, pentru a fi bun de dat ca hrană animalelor.

Nimic mai plăcut pentru o relaxare de vară, iar cine a petrecut timp la țară înțelege foarte bine ce înseamnă această muncă. Oferă satisfacție și te încarcă cu energie, iar mirosul de fân proaspăt completează tabloul unei zile la țară , în mijlocul naturii, și nimic nu poate fi comparat cu liniștea pe care ți-o oferă.

Îți amintești cum arăta Diana Dumitrescu însărcinată? La un an după ce a născut, vedeta a făcut dezvăluiri despre perioada sarcinii

Prezentatorul a lăsat și un mesaj la filmulețul postat, iar admiratorii au reacționat imediat la postarea vedetei. Mii de vizualizări, aprecieri și comentarii au curs pe contul artistului.

"Activități intelectuale de influencer cu pretenții "🤣😄

La finalul zilei de muncă, Șerban a mai postat un filmuleț, in care își anunța fanii că a terminat cu brio treaba pe ziua respectivă.

Recomandari