Live acumiUmor Sezonul 10 (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Cum a reușit Angela Rusu sa slăbească aproape 30 de kg! Ce dietă simplă a folosit artista! | VIDEO

Angela Rusu, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară, a reușit, în mai puțin de doi ani, să scape de 26 de kilograme cu o dietă personalizată, foarte simplă.

Angela Rusu

În decurs de doi ani, cântăreața Angela Rusu a ajuns să topească nici mai mult, nici mai puțin de 26 de kilograme. Artista cântărește acum 67 de kilograme și are silueta din tinerețe. A ținut o dietă stabilită de un medic nutriționist, realizată după câteva investigații medicale, iar rezultatul i-a uimit chiar și pe apropiații cântăreței, care inițial nu au crezut că a slăbit natural, ba chiar i-au spus în față că și-a tăiat stomacul.

A trecut prin trei căsnicii eşuate și când credea că a găsit fericirea, toată averea ei s-a făcut scrum! Angela Rusu, confesiune emoționantă! |Video

Cum a reușit Angela Rusu sa slăbească aproape 30 de kg! Ce dietă simplă a folosit artista! | VIDEO

"Am slăbit natural, cu o dietă personalizată", explică Angela Rusu, negând categoric că și-ar fi tăiat stomacul, o operație populară printre cei care au probleme de greutate.

Cum își surprinde fanii, Costi Ioniță! Ana Lesko și Culița Sterp, printre colaboratorii artistului! | Video

"Părerea mea este că oamenii fără voință și ambiție ajung să recurgă la o astfel de intervenție. Eu am fost super motivată, am știut ce îmi doresc, în plus, îmi este teamă de operații. Da, mi s-a spus că mi-aș fi tăiat stomacul, însă, în afară de o cezariană și o operație de apendicită, eu nu am alte intervenții. Repet, nu mi-am tăiat stomacul! În urmă cu doi ani cântaream 93 de kilograme. Nu mă mai simțeam deloc bine cu mine, nu mă mai încăpea nimic, purtam haine XL, și am decis prin iulie 2018 că a venit momentul să iau o decizie”, explică, pentru kfetele.ro, Angela Rusu.

Așa că, ambiționată, cântăreața de muzică populară Angela Rusu, s-a apucat de slăbit, de dietă.

Carmen Harra continuă să facă avertizări! Ce se va întâmpla în următorii ani! ”Vor fi schimbări peste noapte și în România. Vor fi proteste, veți vedea”

”M-am prezentat la doamna doctor Oana Munteanu din Oradea, unde mi-a făcut un plan alimentar personalizat, în urma unor analize și a unui control amănunțit”,povestește Angela Rusu.

Cum a reușit Angela Rusu sa slăbească aproape 30 de kg! Ce dietă simplă a folosit artista! | VIDEO

Iar dieta pe care a respectat-o cu sfințenie nu este una dificilă, ba chiar dimpotrivă, susține cântăreața de muzică populară Angela Rusu.

Vedeti imagini accesând clipul video de mai jos, difuzat la Antena Stars.

Recomandari