Antena Căutare

Simona Halep invinsa de Serena Williams. Cum a reactionat presa internationala si ce urmeaza pentru Simona

Simona Halep invinsa de Serena Williams. Cum a reactionat presa internationala si ce urmeaza pentru Simona

Simona Halep a fost invinsa azi de Serena Williams: 1-6 (20 minute), 6-4 (37 minute), 4-6 (50 minute)

Cum poate păstra Simona locul 1 (toate cele 4 conditii trebuie indeplinite)

Petra Kvitova pierde sfertul de finala cu Barty;

Naomi Osaka pierde sfertul de finala cu Svitolina;

Elina Svitolina nu ajunge în finala;

Karolina Pliskova nu castiga titlul.

Sinteza jocului:

Darren Cahill a explicat pentru ESPN: “Simona a inceput slab, a jucat excelent in setul secund, iar in decisiv, acel game de la 3-2, cel mai lung, a fost crucial. Din pacate, l-a pierdut si asta a dus la pierderea meciului. La 3-2, Simona a avut trei mingi de break. Trebuia sa-si foloseasca backhandul în lung de linie, pe mingea a doua a Serenei. A avut sansa asta de cateva ori, dar nu a reusit sa profite de ea. Pentru ca Williams a avut foarte mult de suferit atunci cand Simona si-a folosit backhandul"

Simona Halep invinsa de Serena Williams. Cum a reactionat presa internationala si ce urmeaza pentru Simona

Ce urmeaza pentru Simona Halep

Simona va reveni pe teren in weekendul 9-10 februarie, cu ocazia jocului de Fed Cup dintre Cehia si Romania. Apoi, va lua parte la Qatar Total Open, programat la Doha in perioada 11-16 februarie si dotat cu premii in valoare totala de 916.131 de dolari.

Ce a scris presa internationala despre meci:

Site-ul oficial al Australian Open: "Septupla campioana isi confirma superioriatea. Serena Williams o elimina pe numarul 1 WTA, Simona Halep, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4 si se califica in cel de-al 12-lea ei sfert e finala de la Australian Open"

L'Equipe: "Victorioasa in 2017 si absenta in 2018, Serena Williams se califica din nou in sferturi la un Grand Slam in detrimentul numarului 1 mondial, Simona Halep"

Tennis Magazine: "Serena Williams trece de numarul 1 WTA, Simona Halep, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4 si isi castiga locul din sferturile de finala dupa un meci ce putea fi usor finala din acest an de la Australian Open. A fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale turneului, ambele jucatoare evoluand la un nivel extrem de ridicat"

Sports.fr: ""Numarul unu mondial, Simona Halep, s-a inclinat in optimile de finala de la Australian open, invinsa de o Serena Williams ce a etalat o forta impresionanta"

Marca: "Serena se salveaza in fata Simonei Halep si viseaza in continuare la titlul cu numarul 24"

Mesajul șocant pe care l-a scris un polițist pe Facebook după ce a aflat cât câștigă un infirmier debutant... Vești bune pentru mii de români! În ce condiții pot să beneficieze de concediu de până la un an de zile și o indemnizați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x