Antena Căutare

1 martie 2019. Ce mărțișoare au primit de la polițiști, soferițele din România

1 martie 2019. Ce mărțișoare au primit de la polițiști, soferițele din România. Află din articolul a1.ro, ce mărțișoare au primit din partea polițiștilor, astăzi, 1 martie 2019, soferițele aflate în trafic, în multe orașe din România

1 martie

ziuaconstanta.ro

1 martie 2019. Ce mărțișoare au primit de la polițiști, soferițele din România. Află din articolul a1.ro, ce mărțișoare au primit din partea polițiștilor, astăzi, 1 martie 2019, soferițele aflate în trafic, în multe orașe din România

În mai multe orașe din țară, polițiștii rutieri au oferit flori și mărțișoare în trafic. În schimb, au primit de la șoferițele din România îmbrățisări și promisiuni că vor conduce cu mai mare prudență. Deja aceasta a devenit o tradiție în rândul polițiștilor rutieri din mai multe orașe.

Astăzi, în Hunedoara, polițiști au oprit șoferițele în trafic pentru a le oferi flori. În fiecare an, cu ocazia zilei de 1 Martie, poliţiştii rutieri desfășoară o acțiune cu caracter preventiv, în trafic, în principalele localităţi din judeţ. Doamnele şi domnişoarele aflate la volan, care au fost „trase pe dreapta” şi „sancționate” cu flori şi mărțișoare.

Acţiunea a avut loc în zona centrală a municipiului Deva, dar şi în municipiile Petroşani, Hunedoara, Brad şi în alte localităţi din judeţ. În locul punctelor de penalizare și a amenzilor, conducătoarele auto oprite în trafic au primit mărțișoare și flori.

„Polițiștii rutieri sunt alături de conducătorii auto, de această dată, în special, de doamnele și domnișoarele aflate la volan, cărora le urează o primăvară frumoasă și lipsită de evenimente rutiere. Cu această ocazie le-au oferit flori, mărțișoare și recomandări preventive vizând adaptarea vitezei la condițiile de drum”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

În Constanța, polițiștii rutieri, de asemenea, au oferit participantelor la trafic flori cu ocazia sosirii primăverii. Polițiștii constănțeni rutieri au avut o misiune specială astăzi în trafic. De 1 martie, acești au împărțit lalele în loc de amenzi. Totodată, aceștia au împărțit și recomandări cu privire la evitarea implicării acestora în accidente rutiere.

La această frumoasă manifestare au participat și luptătorii din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale. Cu figuri dure, dar cu zâmbetul pe față, aceștia au împărțit lalele doamnelor care se deplasau pe străzile din municipiul Constanța.

Citește și:

-Babele din martie 2019. Ce sunt și cum se aleg babele în România

-1 Martie Mărțisor. Ce simbolizează Mărtișorul și de ce firul are culorile alb roșu

Sursă foto: ziuaconstanta.ro

1 martie 2019. Top 10 cele mai frumoase melodii de Mărțișor, Primăvara începe... Alertă maximă în centrul Bucureștiului. Amenințare cu bombă...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x