Antena Căutare

Data la care s-ar putea relua zborurile în România! Marcel Vela: "Analiza se va face după încetarea stării de urgență"

1 sau 15 iunie, ar putea fi data la care s-ar putea relua zborurile în România spre tări europene, după ce au fost suspendate complet încă de la intrarea în starea de urgență, din martie 2020. Ministrul Marcel Vela spună că va fi făcută o analiză a evoluției pandemiei de coronavirus în ultimele săptămâni, pentru a putea fi luată decizia finală asupra revenirii zborurilor spre Italia, Spania, Marea Britanie sau Franța și invers.

Data la care s-ar putea relua zborurile în România! Marcel Vela: "Analiza se va face după încetarea stării de urgență"
Data la care s-ar putea relua zborurile în România | Hepta

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat că a aprobat o solicitare de la Ministerul Afacerilor Externe referitoare la zboruri charter către Austria, Belgia, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Regatul Ţărilor de Jos, Spania, SUA şi Turcia, precum şi din aceste ţări spre România, explicând că vor fi făcute liste şi că operaţiunile vor fi foarte bine organizate.

Se formează un nou epicentru al pandemiei de coronavirus! Explozie de cazuri de COVID-19! „Numărul deceselor se dublează la două săptămâni!”

Zboruri charter pentru românii care vor să revină în țară

El i-a spus unei femei care a întrebat - la sesiunea săptămânală de întrebări şi răspunsuri organizată de ministru - despre reluarea zborurilor din Spania către România, că zborurile neregulate tip charter sunt permise, recomandându-i să sune la Consulatul din Bilbao şi să spună că a vorbit cu el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Masca este obligatorie în taxiuri, în gări, în trenuri sau în instituţii publice! Însă mulţi par să fi uitat acest lucru

1 sau 15 iunie, data la care ar putea fi reluate zbururile "normale"

Vela aprecizat că după ce se termină starea de alertă în România, medicii evaluează situaţia, iar dacă nu va fi o statistică medicală alarmantă şi se decide că nu este niciun pericol, cu siguranţă vor fi reluate şi zborurile regulate.

Elevă premiantă, în vârstă de 15 ani, abuzată de tată ani la rând. Mama fetei a știut totul: ”Mă amenința cu moartea!”... Zeci de români care lucrau într-un abator din Germania, confirmați pozitiv cu COVID-19. MAE, anunț de ultimă oră privind...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x