Antena Căutare

Guvernul oferă 10 lei pentru fiecare zi în care un elev merge la școală

Guvernul dorește să implementeze o nouă măsura care are ca scop stimularea elevilor să vină la școală. Elevii vor primi vouchere de 10 lei pentru fiecare zi cu prezență integrală.

Guvernul dorește să implementeze o nouă măsura care are ca scop stimularea elevilor să vină la școală. Elevii vor primi vouchere de 10 lei pentru fiecare zi cu prezență integrală.

„Vouchere de 10 lei/elev pentru fiecare zi de școală cu prezență integrală. Plata se va face la începutul lunii următoare. În anul școlar 2019-2020 voucherele vor fi acordate elevilor din ciclul primar, iar începând cu anul școlar 2020-2021 și celor din învățământul gimnazial”, a declarat pe Facebook Cristian Socol, profesor în cadrul Academiei de Studii Economice.

Măsura face parte dintr-un set de măsuri prioritare pentru guvernarea PSD-ALDE în semestrul al doilea al acestui an. De asemenea, printre acestea se mai află și creșterea pensiei minime garantate cu 10%, creșterea salariului minim brut la 50% din câștigul salarial mediu brut și eliminarea impozitul pentru veniturile mai mici de 2.000 de lei obținute de familiile cu copii.

Bacalaureat 2019 începe azi! Ce se întâmplă dacă un elev e eliminat la BAC... România, lovită de caniculă în prima săptămânii a lunii lui Cuptor! Temperaturile vor urca până la 38 de grade Celsius, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x