Antena Căutare

13 romani specializati pe furturi din bancomate, arestati in Spania

O operatiune spectaculoasa a fortelor speciale din Spania s-a soldat cu retinerea a 13 romani. Indivizii erau specializati in furturi din bancomate si au fost identificati pe camerele de supraveghere. 2000 de euro pe zi au reusit sa fure romanii timp de aproape patru luni. Imaginile au fost obtinute, in exclusivitate, de postul spaniol Antena Tres

Imaginile arata un tanar care pare ca scoate bani de la bancomant. Cand intoarce preocupat capul intr-o parte si in cealalta se vede insa clar ca nu este un client obisnuit al bancii. Mai mult, barbatul manevreaza un dispozitiv. E asa numita "furculita". “Se inchide fanta. Clientul urmator incearca sa scoata bani. Bancnotele se opresc aici. Asadar un dispozitiv atat de simplu a invins orice alta tehnica in furturile din bancomate”, au declarat autoritatile spaniole.

In doar cateva luni, 300 de oameni au ramas fara bani in conturi. Asa ca pe fir a intrat politia. “De fiecare data cand apare o situatie ca aceasta exista si un cetatean roman, titular al unei carti de credit false”, au mai precizat oamenii legii.

Odata ce politia l-a identificat pe primul suspect, ofiterii au pornit vanatoarea complicilor sai. Toti cei 13 romani au fost identificati, rand pe rand, in urma unei razii de noapte. Apoi au fost lasati "chipurile" sa plece. Si asa au ajuns politistii sa-i prinda din nou in actiune. Si apoi s-a constatat ca fiecare dintre ei avea cate un rol bine definit in aceasta banda criminala.

Romanii au facut un profit de 2000 de euro zilnic. Actionau din luna septembrie a anului trecut. Acum asteapta sa fie judecati iar dovezile ce ii incrimineaza sunt mai mult decat elocvente.

Bolnavii de cancer au ramas din nou fara citostatice... Un maramuresean a plonjat cu masina intr-o rapa adanca de trei metri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x