Antena Căutare

15 august, Sfânta Maria. Rugăciunea pe care trebuie să o spui zilnic, în POST, pentru bunăstare și noroc

Postul Adormirii Maicii Domnului începe pe 1 august și are o durata de două săptămâni (1-15 august). În popor este cunoscut și sub denumirea de Postul Sfintei Marii sau Santamariei.

Postul Adormirii Maicii Domnului începe pe 1 august și are o durata de două săptămâni (1-15 august). În popor este cunoscut și sub denumirea de Postul Sfintei Marii sau Santamariei.

Este un post care îi pregătește pe creștini pentru cele două mari praznice din luna august: Schimbarea la Față (6 august) și Adormirea Maicii Domnului (15 august).

În postul Sfintei Marii, credincioșii sunt îndemnați să rostească rugăciunea aducătoare de noroc și bunăstare: “Către Născatoarea de Dumnezeu, acum cu osârdie să alergăm noi păcătoșii și smeriții și sa cădem cu pocaință, strigând din adâncul sufletului: stăpână, ajuta-ne, milostivindu-te spre noi; grăbește că pierim sub mulțimea păcatelor; nu intoarce pe robii tăi deserți, ca pe tine singura nădejde te-am câştigat. Amin!”

ULTIMĂ ORĂ: Trei muncitori, duși de urgență la spital, după ce s-ar fi electrocutat! A fost solicitat elicopterul SMURD... Tragedie în lumea MUZICII ușoare! A murit O LEGENDĂ! Avea 70 de ani, iar oamenii îi adorau melodiile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x