Antena Căutare

Video. 180 de oi arse de vii, în urma unui incendiu în județul Galați. Imagini cu puternic impact emoțional

180 de oi dintr-o stână din județul Galați au fost găsite carbonizate, după ce un incendiu a curprins toata suprafața pe care animalele pășteau. Pompierii gălăţenii au reuşit să salveze totuși alte 500 de animale de la respectiva stână.

180 de oi dintr-o stână din județul Galați au fost găsite carbonizate, după ce un incendiu a curprins toata suprafața pe care animalele pășteau. Pompierii gălăţenii au reuşit să salveze totuși alte 500 de animale de la respectiva stână.

"Pompierii gălăţeni, alături de membrii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă, au intervenit pentru localizarea şi lichidarea a 38 de arderi de vegetaţie uscată în localităţile judeţului Galaţi, incendii care au afectat o suprafaţă de aproximativ 300 de hectare de vegetaţie uscată, lăstăriş şi culturi de viţă de vie", a precizat lt.col. Eugen Chiriţă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Galaţi, potrivit presei locale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Toate aceste incendii de vegetaţie apar în urma focului deschis făcut pe câmp pentru igienizarea agricolă, foc lăsat nesupravegheat, care se extinde din cauza vântului.

I s-a stins bebelușul în pântece și a văzut cum medicul l-a azvârlit într-o găleată! Drama sfâșietoare a unei mame: ”L-a... Profesorii, evaluați, în mod anonim, de către elevi, prin intermediul unei aplicații! Cum este posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x