Antena Căutare

I s-a stins bebelușul în pântece și a văzut cum medicul l-a azvârlit într-o găleată! Drama sfâșietoare a unei mame: ”L-a lăsat să moară cu zile!”

i-a murit copilul in panteceVisul de a deveni mamă al unei femei s-a spulberat într-o clipă, după ce medicul care o ținea sub observație în timpul sarcinii a refuzat să-i facă cezariană. 

Visul de a deveni mamă al unei femei s-a spulberat într-o clipă, după ce medicul care o ținea sub observație în timpul sarcinii a refuzat să-i facă cezariană.

Alina Fotache, o tânără din Moșoaia, o localitate de pe lângă Pitești, se pregătea să devină mama unui băiețel, însă viața ei a luat o turnură îngrozitoare.

Femeia a ajuns, pe 23 februarie, la medicul care-i supraveghea sarcina pentru un control, după ce s-a confruntat cu dureri îngrozitoare de burtă și de spate. Ba mai mult, ea se confrunta și cu niște contracții puternice, motiv pentru care a solicitat să i se facă cezariană.

Medicul, însă, a refuzat. I-a prescris pastile pentru durere, iar mai apoi a trimis-o acasă. Ajunsă acasă, a urmat cu sfinţenie sfaturile medicului, iar durerile au dispărut, însă spre seară burta a început să se întărească, îngrijorarea fiind din ce în ce mai mare.

O zi mai târziu, însă, ea a mers de urgență la spital, mai ales că în dimineața aceea de luni, ea nu și-a mai simțit bebelușul în pântece. A așteptat mai bine de o oră până când medicul să o consulte, iar apoi i-a spus că inima băieţelului nenăscut nu mai bătea.

Coșmarul femeii nu s-a oprit aici, întrucât medicul a decis să o bage imediat în operație, pentru a-i scoate din pântece bebelușul mort. Din păcate, însă, intervenția a avut loc fără anestezie generală, așa că ea şi-a văzut propriul prunc, mort, înfăşat şi azvârlit într-o găleată, potrivit argeșulonline.ro.

De parcă nu ar fi fost suficient, soţul şi mama fetei au fost chemaţi să vadă pruncul mort. Tăticul a observat cum i se mişcau degeţelele, însă niciun cadru medical nu i-a dat importanţă când acesta le spunea că băieţelul lui trăieşte.

Acum, părinții îndurerați așteaptă certificatul medico-legal al bebeluşului pentru a demara mai departe proceduri la Parchet şi la Colegiul Medicilor.

I-a dus pe un câmp și a plecat! Mama din Botoșani care și-a lăsat copiii să moară de foame și frig: "La orfelinat c... Video. 180 de oi arse de vii, în urma unui incendiu în județul Galați. Imagini cu puternic impact emoțional...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x