Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

24 ianuarie zi liberă! 25 ianuarie, zi liberă sau nu?

24 ianuarie zi liberă! 25 ianuarie, zi liberă sau nu? Vestea s-ar putea să nu-i bucure pe bugetari!

25 ianuarie nu e zi libera

24 ianuarie zi liberă! 25 ianuarie, zi liberă sau nu? Vestea s-ar putea să nu-i bucure pe bugetari!

UPDATE: Ziua Unirii Principatelor Române 2019. Bugetarii vor lucra vineri, pe 25 ianaurie

Data de 24 ianuarie reprezintă Ziua Unirii Principatelor Române sau Mica Unire, iar din 2017, aceasta este declarată, oficial, zi liberă nelucrătoare. Deoarece data de 24 ianuarie pică într-o joi, mulți s-au întrebat dacă Guvernul nu va lua și de această dată decizia de a face punte cu weekendul, decretând, astfel, ziua de vineri, 25 ianuarie 2019, zi liberă, pentru a se beneficia de o minivacanță de 4 zile.

24 ianuarie, zi liberă. Când și cum s-ar putea recupera ziua de 25 ianuarie, dacă va fi, oficial, zi liberă

25 ianuarie, nu e zi liberă?! Însă, cu toate acestea, circulă informații potrivit cărora este posibil ca acest lucru să nu se întâmple de această dată, și că Guvernul refuză să acorde liber pe 25 ianuarie, scrie Romania TV.

Acest lucru nu ar fi de mirare, mai ales că anumite instituții au program normal de lucru pe data de 25 ianuarie. Spre exemplu, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor- Județul Sibiu va avea program normal de lucru în data de 25 ianuarie 2019, anunță reprezentanții instituției.

În 24 ianuarie, zi liberă, fiind sărbătoare legală, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor și nici la Serviciul Public Comunitar pentru Evidența și Eliberarea Pașapoartelor Simple nu există programări online.

În plus, Guvernanții nu specificaseră nimic concret precum că ar acorda zi liberă pe 25 ianuarie, fiind doar o ipoteză în urma practicilor în astfel de situații.

Astfel stând lucrurile, bugetarii ar rata prima minivacanță din 2019, după minivacanțele de Crăciun și de Revelion.

Recomandari