Antena Căutare

Aterizare de urgență pe aeroportul din Constanța. Echipajul panicat nu a mai putut continua cursa. Peste 100 de persoane se aflau la bord

Au fost momente de panică, ieri, pe aeroportul din Constanţa. Un avion, care venea din Cipru la Bucureşti, a fost nevoit să aterizeze forţat. La bord, erau peste 100 de oameni. După verificări, compania aeriană a decis ca aeronava să-şi continue drumul spre Capitală, pentru că siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol. Unii pasageri au coborât, totuşi, şi au plecat spre Bucureşti cu ce au găsit. Echipajul avionului, care avea 109 pasageri la bord, a cerut permisiunea să aterizeze de urgenţă ieri, în jurul prânzului. Potrivit unor surse, pilotul aeronavei ar fi anunţat o defecţiune la flapsuri. Între timp, la sol, autorităţile activau planul de urgenţă. Imediat, spre aeroport au plecat mai multe echipaje de poliţie, pompieri, dar şi ambulanţe. După mai multe verificări, reprezentanţii companiei aeriene au decis ca avionul poate să-şi continue drumul spre Bucureşti. Pasagerii s-au revoltat. Unii dintre ei, speriaţi, au decis să coboare. Aceștia spun că multor persoane le-a venit rău, iar avionul se zgâlțâia foarte tare. În ciuda riscurile la care era supuși pasagerii, echipajul a decis să continue cursa pâna la București cu cine dorește să rămână în aeronavă. Printr-un comunicat, compania aeriană a transmis că incidentul s-a petrecut din cauza condiţiilor meteo. Nu a fost vorba despre o aterizare de urgenţă şi în niciun moment, pasagerii nu au fost în pericol. 15 oameni au decis să plece însă spre Capitală pe cont propriu. Ceilalţi şi-au continuat drumul cu avionul până la destinaţie. Printr-un comunicat de presă, compania aeriană a transmis următorul mesaj: ,,Decizia a fost luată de comandantul aeronavei, ca urmare a unei semnalizări la bord. Din motive de precauţie şi ca urmare a vremii nefavorabile de pe Aeroportul Otopeni, respectiv aer ceţos cu condiţii de vizibilitate redusă, s-a decis aterizarea pe aeroportul din Constanţa. În niciun moment, siguranța pasagerilor nu a fost pusă în pericol şi nu a fost vorba despre o aterizare de urgenţă.'' Au fost momente de panică, ieri, pe aeroportul din Constanţa. Un avion, care venea din Cipru la Bucureşti, a fost nevoit să aterizeze forţat.

Panică mare în aeroportul din Constanța! Un avion plin cu români a aterizat de urgență, în urma unor defecțiuni tehnice din cauza condițiilor meteo! Oamenii au crezut că-și văd sfârșitul cu ochii ,, Avionul se zgâlțâia foarte, foarte rău, ziceai că se rupe în două" Ce spune compania aeriană:

Au fost momente de panică, ieri, pe aeroportul din Constanţa. Un avion, care venea din Cipru la Bucureşti, a fost nevoit să aterizeze forţat.

La bord, erau peste 100 de oameni. După verificări, compania aeriană a decis ca aeronava să-şi continue drumul spre Capitală, pentru că siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol. Unii pasageri au coborât, totuşi, şi au plecat spre Bucureşti cu ce au găsit.

Echipajul avionului, care avea 109 pasageri la bord, a cerut permisiunea să aterizeze de urgenţă ieri, în jurul prânzului. Potrivit unor surse, pilotul aeronavei ar fi anunţat o defecţiune la flapsuri.

Între timp, la sol, autorităţile activau planul de urgenţă. Imediat, spre aeroport au plecat mai multe echipaje de poliţie, pompieri, dar şi ambulanţe. După mai multe verificări, reprezentanţii companiei aeriene au decis ca avionul poate să-şi continue drumul spre Bucureşti. Pasagerii s-au revoltat. Unii dintre ei, speriaţi, au decis să coboare.

Aceștia spun că multor persoane le-a venit rău, iar avionul se zgâlțâia foarte tare.
În ciuda riscurile la care era supuși pasagerii, echipajul a decis să continue cursa pâna la București cu cine dorește să rămână în aeronavă ,,Vor să-i ducă pe ceilalţi pasageri cu avionul înapoi în Bucuresti, doamnă, și avionul are probleme. Nu este normal.Cu ăsta-i duce, cu ăsta-i duce. Nu e normal.''

Printr-un comunicat, compania aeriană a transmis că incidentul s-a petrecut din cauza condiţiilor meteo. ,,Nu a fost vorba despre o aterizare de urgenţă şi în niciun moment, pasagerii nu au fost în pericol''. 15 oameni au decis să plece însă spre Capitală pe cont propriu. Ceilalţi şi-au continuat drumul cu avionul până la destinaţie.

În comunicatul de presă, compania aeriană a transmis următorul mesaj: ,,Decizia a fost luată de comandantul aeronavei, ca urmare a unei semnalizări la bord. Din motive de precauţie şi ca urmare a vremii nefavorabile de pe Aeroportul Otopeni, respectiv aer ceţos cu condiţii de vizibilitate redusă, s-a decis aterizarea pe aeroportul din Constanţa. În niciun moment, siguranța pasagerilor nu a fost pusă în pericol şi nu a fost vorba despre o aterizare de urgenţă.''

Credit foto:express.co.uk

24 ianuarie zi liberă! 25 ianuarie, zi liberă sau nu?... România, la un pas de epidemie. 23 de morți din cauza gripei: Românii fac cea mai mare greșeală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x