Antena Căutare

Inspectorii vamali au descoperit 24 de lingouri în bagajul unui egiptean pe Aeroportul Cluj-Napoca

Inspectorii vamali din Aeroportul Cluj-Napoca au descoperit 24 lingouri din metal galben, presuspus a fi din aur, în bagajul unui egiptean ce călătorea către Munchen.

Inspectorii vamali au descoperit 24 de lingouri în bagajul unui egiptean pe Aeroportul Cluj-Napoca
24 de lingouri descoperite în bagajul unui egiptean

În data de 10.03.2020, în jurul orelor 05:20, în urma controlului vamal efectuat la un pasager cu cetăţenie egipteană, care călătorea pe ruta Cluj - München, inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de Frontieră Aeroport Cluj Napoca au descoperit un număr de 24 lingouri din metal galben, presupus a fi din aur.

Alertă la Sibiu! Un avion din zona roșie de coronavirus a aterizat pe aeroport. La bord sunt aproape o sută de persoane

Lingourile aveau greutatea totală de 2.216 grame pentru care pasagerul nu deţinea autorizaţia de efectuare de operaţiuni cu metale şi pietre preţioase, prevăzută la art. 2, pct. 2 din OUG nr. 190 din 09.11.2000, republicată - privind regimul metalelor preţioase şi pietrelor preţioase în România.

În conformitate cu legislaţia vamală în vigoare, inspectorii vamali au retinut bunurile de mai sus cu ARB 50/10.03.2020, în vederea expertizării şi stabilirii măsurilor legale ce se impun.

Oamenii cu zboruri spre Italia au mers astăzi în Aeroportul Otopeni, deși știau că au fost suspendate: "Dar eu trebuie să ajung la Pisa!"

Zeci de oameni, în izolare, în București, din cauza unui bărbat care i-a mințit pe medici. Plămânii lui erau distruși de... Guvernul României, anunț important! "Acesta este singurul lucru pe care trebuie să îl distribui"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x