Antena Căutare

25 de copii au rămas pe drumuri, după ce casa în care locuiau a luat foc! Stăteau înghesuiți în adevărate cutii de chibrituri!

Cinci adulţi şi 25 de copii din judeţul Bistriţa au rămas pe drumuri, după ce locuinţa lor din Viişoara a fost distrusă de un incendiu!

Cinci adulţi şi 25 de copii din judeţul Bistriţa au rămas pe drumuri, după ce locuinţa lor din Viişoara a fost distrusă de un incendiu!

Singuri pe lume, trăiesc într-un grajd transformat într-o colibă, adăpostul de altădată al taurilor! Povestea mamei care-și crește copiii cu șase lei pe zi

La momentul izbucnirii flăcărilor, în casă erau doar doi oameni mari şi patru copii, care au reuşit să iasă afară în timp util. Şi, pentru că nu au unde să mai stea, speră ca primăria să le dea nişte locuinţe sociale.

În câteva minute, incendiul a mistuit toată casa. Treizeci de suflete, dintre care douăzeci şi cinci de copii, au rămas pe drumuri.

Pompierii s-au chinuit câteva ore bune să stingă incendiul

Pompierii şi poliţia au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care producerii incendiului. Nici una din cele 4 familii care locuiau în imobil nu aveau asigurare pentru locuinţă. Oamenii aşteaptă acum ca primarul să îi ajute şi să le dea locuinţe sociale.

Veste proastă pentru mii de români. Prețul lemnelor de foc ar putea crește. E vară acum, e soare, dar și când va veni ia... O ursoaică îşi însoţeşte puii care caută hrană chiar sub geamul unei localnice, în Buşteni! Oamenii spun că se închid în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x