Antena Căutare

În plin scandal al deşeurilor, 250 de tone de gunoaie au fost arse noaptea trecută ilegal la Medgidia

În plin scandal al deşeurilor din România, polițiștii și pompierii din Constanța fac o anchetă, în această dimineață, la Medgidia. Au bănuieli că acolo au fost arse ilegal deșeuri, azi noapte. 

În plin scandal al deşeurilor, 250 de tone de gunoaie au fost arse noaptea trecută ilegal la Medgidia
250 de tone de gunoaie au fost arse noaptea trecută ilegal la Medgidia

În jurul orei 18:00, un incendiu a izbucnit în spatele firmei care se ocupă cu salubrizarea în orașul Medgidia. Focul a ars mocnit toată noaptea.

Cauza incendiului a fost o țigară aruncată la întâmplare. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere. Surse din anchetă spun că aceste gunoaie erau folosite pentru a fi arse ca și combustibil într-o fabrică de ciment, iar oamenii din zonă spun că ar fi avut loc arderi ilegale.

Imagini revoltătoare! Un versant acoperit de gunoaie în Munții Apuseni. Pungi de plastic atârnate în copaci și mobilier aruncat lângă șosea

Marian Râșnoveanu, șef Garda de Mediu Constanța: "Avem un control în desfășurare la respectivul punct de lucru, să putem vedea exact ce s-a întâmplat aseară. Colegii mei au stat până spre dimineață, până când s-a stins focul, dar nu s-a putut investiga nimic. Astăzi urmează să vedem efectiv ce s-a întâmplat acolo."

„La ajungerea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisa la gunoi menajer compactat. Pentru lichidare, pompierii au acționat aproximativ 11 ore", a informat ISU Constanța.

În total au ars aproximativ 250 tone de gunoi pe o suprafață de 500 mp, iar cauza probabilă a fost o țigară aruncată la întâmplare, a mai transmis sursa citată.

Mai multe persoane şi o firmă au fost acuzate de procurori pentru deversarea ilegală a sute de tone de deşeuri. Video

Prima școală, din România, închisă de teama coronavirusului. De ce refuză autoritățile să dezvăluie numele instituției?... În timpul spovedaniei, un preot român a pus mâna pe telefon, fără nicio jenă față de enoriași sau Dumnezeu: „Poate era c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x