Antena Căutare

„Nu am ce face, dorm printre ploșnițe și gândaci!” 26 de români, ținuți în condiții cumplite! Imaginile sunt celebre în Marea Britanie - Video

Polițiștii englezi au descins în forță, într-un apartament considerat focar de infecție. Înăuntru, au găsit o scenă desprinsă, parcă, dintr-un coșmar. 26 de persoane, înghesuite în trei camere. Toți, români. 

Polițiștii englezi au descins în forță, într-un apartament considerat focar de infecție. Înăuntru, au găsit o scenă desprinsă, parcă, dintr-un coșmar. 26 de persoane, înghesuite în trei camere. Toți, români.

Românii pleacă în străinătate în căutarea unui trai mai bun. Din nefericire, pentru mulți, visul se năruie la scurt timp după ce ajung în țări precum Marea Britanie, Spania sau Italia.

Un post de televiziune englez a difuzat imagini tulburătoare din casa în care 26 de români trăiau în condiții execrabile. Inspectorii Consiliului Brent şi poliţiştii britanici nu se așteptau să găsească 26 de oameni locuind într-un apartament cu trei camere.

Imaginile au fost filmate și difuzate în cadrul emisiunii „Slum Landlords” de la Channel 5 și au fost preluate de Daily Mail.

Conform jurnaliștilor din Marea Britanie, apartamenul mirosea a urină și a gunoaie. Unul dintre româii intervievați spunând că este nevoit să doarmă înconjurat de ploșnițe și gândaci, altul dezvăluind că plătește 50 de lire pe săptămână pentru a locui în acea ghenă de gunoi.

O fetiță de 11 ani a fost rănită grav după ce o bară de fier i-a străpuns piciorul. A fost transportată de urgență la Bu... Un adolescent de 17 ani şi un băiat de 9 ani au fost răniţi după ce s-au prăbuşit cu liftul de la etajul şase, în Piatra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x