Antena Căutare

O fetiță de 11 ani a fost rănită grav după ce o bară de fier i-a străpuns piciorul. A fost transportată de urgență la București

O fetiță de 11 ani a căzut cu piciorul într-un fier de beton în timp ce se juca cu în curtea casei. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD, fata fiind grav rănită.

O fetiță de 11 ani din Dâmbovița a căzut cu piciorul într-un fier de beton în timp ce se juca cu în curtea casei. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD, fata fiind grav rănită.

Minora a fost preluată de echipajul de ambulanţă SAJ şi transportată în oraşul Titu, de unde a fost preluată de elicopterul SMURD pentru a fi dusă la un spital din Capitală”

Pompierii de la Detaşamentul Titu au intervenit în satul Merişu din comuna Costeşti Vale, unde fetița a fost grav rănită. Aceștia au îndepărtat și tăiat fierul de beton intrat în piciorul copilei.

În momentul accidentului, fetița se juca cu câinele în curte, s-a împiedicat și a căzut peste bara de beton care i-a străpuns piciorul.

Analiza antropologică: Oasele ridicate din curtea lui Gheorghe Dincă aparţin unei fete de 12-17 ani... „Nu am ce face, dorm printre ploșnițe și gândaci!” 26 de români, ținuți în condiții cumplite! Imaginile sunt celebre în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x