Antena Căutare

Circa 300 de voluntari straini construiesc si renoveaza case pentru oamenii saraci din Beius

Solidaritatea si harnicia unor voluntari fac minuni pentru oamenii saraci din Beius. Trei sute de persoane, voluntari romani, dar si din Statele Unite, Brazilia si Elvetia construiesc si renoveaza case acolo.

In Beius, se munceste la foc continuu, de dimineata pana seara. Cei 300 de voluntari au un tel comun: sa le ofere, la propriu, un acoperis deasupra capului tinerilor care au crescut in orfelinate sau persoanelor nevoiase. Cand scopul este unul atat de nobil, oboseala nici nu se simte. Criss, spre exemplu, a venit in Romania tocmai din Elvetia, iar Gustavo din Mexic. Ei au batut atata drum ca sa ia parte la acest proiect.

Treisprezece dintre tinerii voluntari sunt de la cunoscutul Institul "Le Rosey", din Elvetia, si sunt insotiti intodeauna de un profesor care-i supavegheaza si care lucreaza cot la cot cu ei.

Ca sa poata sa cumpere o astfel de locuinta, nevoiasii au de indeplinit cateva conditii destul de stricte. O casa costa doar 15.000 mii de euro si poate fi cumparata in rate.

Tinerii voluntari vor sta in Bihor pana la sfarsitul acestei saptamani.

Un tanar de 19 ani a fost prins cu o jumatate de kilogram de droguri in rucsac... Perchezitii la locuintele fratilor Boldea suspectati ca au inselat trei ministere ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x