Antena Căutare

A ascuns o cameră video în baie, ca să își prindă soția cu amantul! Ce a urmat l-a lăsat mască

Un bărbat din Brăila a ascuns o cameră video în baia socrilor lui, deoarece bănuia că soția lui îl înșală în acel loc. Ce a urmat, însă, după ce a intrat soacra lui la toaletă, l-a luat prin surprindere.

Un bărbat din Brăila a ascuns o cameră video în baia socrilor lui, deoarece bănuia că soția lui îl înșală în acel loc. Ce a urmat, însă, după ce a intrat soacra lui la toaletă, l-a luat prin surprindere.

Soacra bărbatului care a ascuns camera video în baie a descoperit repede dispozitivul și a sesizat poliția.

„Cercetările efectuate au scos la iveală faptul că dispozitivul fusese montat de ginerele femeii, care bănuia că soţia sa are o relaţie extraconjugală şi că foloseşte în acest scop respectiva locuinţă. Riscă până la 5 ani de pușcărie. Ceea ce nu a avut în vedere bărbatul, însă, a fost faptul că în acest mod încalcă dreptul la viaţă privată al tuturor locatarilor casei, drept ocrotit şi prin legea penală”, a declarat subinspectorul Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Săvârşirea fără drept a unor fapte precum fotografierea, captarea de imagini, ascultarea cu mijloace tehnice ori înregistrarea audio – video a unei persoane aflate într-o locuinţă sau a unei convorbiri private, constituie infracţiunea de violare a vieţii private, prevăzută de art. 226 Cod penal.

Bărbatul care a ascuns camera video în baie riscă acum o amendă sau chiar de la o lună la 6 luni de închisoare.

Pedeapsa este mai aspră în cazul celor care plasează fără drept în locuinţa unei persoane mijloace tehnice de înregistrare audio sau video, respectiv închisoarea de la 1 la 5 ani.

Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat! Accident teribil în Olt - Video... Rugăciunea părintelui Arsenie Boca ce face minuni în postul Paștelui! Rostește aceste cuvinte ca să scapi de necazuri și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x