Antena Căutare

A condus cu 201 km/h pe autostradă! Polițiștii au rămas fără reacție când l-au oprit! Ce i-a uimit

Un bărbat a fost depistat conducând pe autostrada A3, cu 201 km pe oră, dar adevărata surpriză a venit în momentul în care polițiștii l-au tras pe dreapta

Un bărbat a fost depistat conducând pe autostrada A3, cu 201 km pe oră, dar adevărata surpriză a venit în momentul în care polițiștii l-au tras pe dreapta. Acesta nu avea absolut niciun act de identitate la el, spre uimirea organelor de ordine.

Bărbatul de 25 de ani, din localitatea Florești, a fost depistat de polițiștii rutieri din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A3 — Inspectoratul General al Poliției Române duminică, în jurul orei 11,00, în timp ce conducea autoturismul, pe A3, direcția Gilău — Turda.

Neavând asupra sa permisul de conducere, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.462,5 de lei. Polițiștii i-au suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice timp de 90 de zile, conform Agerpres.

I-ar fi spus că ”îi zboară creierii” și a împușcat-o în cap! Dalia, tânăra a cărei vieți a fost curmată de propriul iubi... DISPAR BULETINELE! Cărţile de identitate ar putea fi schimbate cu cărţi electronice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x