Antena Căutare

Alertă în România după ce a crescut numărul cazurilor. Raed Arafat: "Infecția cu Covid-19 nu mai este în scădere. Respectați regulile!"

Este alertă în România, după ce numărul de cazuri de coronavirus a continuat să crească în ultimele zile, chiar înainte de începerea relaxării în țara noastră. Raed Arafat a transmis un mesaj tranșat către cei "care pun la îndoială încă faptul că infecția cu COVID 19 continuă", prin care cere să fie respectate regulile.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul MAI

Hepta

Aproape 400 de cazuri noi de Covid-19 au fost înregistrate la ultima raportare din 7 mai, în România. În acest context, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a transmis un mesaj radical românilor.

Citește și: GHID PRACTIC: Ce avem voie să facem, ce se deschide și ce rămâne interzis din 15 mai

Raed Arafat susține că doar prin respectarea regulilor România va putea trece cu bine peste această pandemie.

Redăm, mai jos, postarea lui Raed Arafat, de pe pagina sa de Facebook:

"Pentru cei care pun la îndoială încă faptul că infecția cu COVID 19 continuă, iar cifrele nu sunt în scădere.

Iată ce s-a întâmplat în ultimele 4 zile:

Luni- 349 cazuri noi
Marți- 325 cazuri noi
Miercuri- 270 cazuri noi
Azi Joi- 392 cazuri noi

Până acum din păcate am depășit 850 de decese.

Pe plan mondial până acum s-au confirmat 3846226 de persoane și au decedat din păcate 265873 de persoane, iar pandemia este doar la începutul ei.

De aceea solicităm în continuare oamenilor să aibă grijă, să aibă răbdare, să fie înțelepți, și să respecte în continuare regulile de distanțare, indiferent cât de greu le este și indiferent ce păreri sau "trazneli" citim pe rețelele de socializare sau ascultăm în spațiul public.

Am ajuns la o faza hilară încât nu mai avem răbdare să terminăm ce am început cu bine, și ni se induce în continuare ideea că nu ar mai fi nevoie de măsuri și ideea că totul este bine și că măsurile care au fost luate ar fi fost nejustificate și incorecte.

Unii chiar încearcă să convingă populația că boală nu ar există și că totul ar fi o invenție și o conspirație, însă mă întreba dacă vreunul dintre aceștia se va simți pentru un moment responsabil pentru îmbolnăvirea sau decesul unei persoane care a luat de bune datele false și manupulative răspândite de acesta.

Eu va rog, în continuare, să respectați regulile și să aveți grijă, indiferent ce vi se spune, pentru că regretul vine prea tearziu și cu costuri care pot fi foarte mari!", a fost mesajul postat de Arafat pe pagina sa de Facebook.

Zeci de români au fost sufocați în autocarul de carantină: „Ne duc ca pe sacii de porumb. Ne omoară cu zile”... Motivul pentru care România are mai puține îmbolnăviri de Covid19 este uimitor. Medic: „Suntem obișnuiți cu infecțiile”...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x